Til den kommende sæson i Metal Ligaen er der comeback til Herning drengen Joachim Linnet der igen snører skøjterne på, og tørner ud på isen i Kvik Hockey Arena.

Bysbarnet Joachim Linnet stoppede efter sølvsæsonen 22-23, hvor han var med hele vejen gennem en lang og flot sæson sluttende med en finaleplads. Det blev herudover blandt andet også til et pokalmesterskab, hvor Joachim havde en stor andel af æren med sin fantastiske arbejdsomhed og offervilje.

Desværre var det også en skadesplaget sæson for Joachim, der gennem sin aktive ishockeykarriere har repræsenteret Herning Blue Fox gennem det meste af sine 535 Metal Liga kampe. Udenfor kommunegrænsen i barndomsbyen er det blevet til 2 sæsoner i Frederikshavn og en enkelt i Herlev, hvor han spillede med sin storebror Ulrich Linnet. Men for hjerteklubben i Herning kan der skrives 1 dansk mesterskab samt 395 kampe på cv’et og altså nu med den nye kontrakt et snarligt kampjubilæum.

Og når man har spillet så mange kampe i den bedste danske række, så er det naturligvis en tilføjelse, som glæder den sportslige ledelse hos Blue Fox. Selvom skøjterne har lagt på hylden i et år, så er det en utroligt målrettet Joachim Linnet, der har knoklet de sidste måneder på at bringe sig selv tilbage i den rette fysiske form, og mon ikke også kampformen hurtigt kommer efter den rutinerede forward.

”Joachim har været væk fra elitehockey i et år, og har ønsket at komme tilbage igen. Han har trænet hårdt i sommer for at komme tilbage til den spiller vi så i finalerne for 2 år siden. Vi tror på det nok skal lykkes, og så har det bare en utroligt stor værdi, at det er en ægte Herning-dreng der nu kommer tilbage og kan styrke vores bredde”, begrunder Sportsdirektør Peter Regin om comebacket.

Alderen taget i betragtning, så er det også rigtigt fint, at Joachim har genfundet lysten til at spille ishockey, for der er flere gode år tilbage for Blåræven, som igen iklæder sig trøjen med nummer 73, under forudsætning af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union.


Hjalte Thomsen på lejeaftale hos Blue Fox Amerikansk assistent træner til Herning Blue Fox