Blue Fox har gang i en travl uge, og skal i kamp igen onsdag, hvor SønderjyskE kommer på besøg på Kvik Hockey Arena til en ægte klassiker og samtidig topkamp i Metal Ligaen.

Blue Fox og SønderjyskE har mødt hinanden 2 gange tidligere i sæsonen. Begge gange har Blue Fox vundet opgørene. Første kamp på Kvik Hockey Arena endte 4-3 efter en scoring i overtiden af Jesper Thörnberg, og seneste opgør i Frøs Arena endte med en 3-5 sejr til Blue Fox. Det er faktisk ikke lykkedes SønderjyskE at slå Blue Fox i 2023 overhovedet, og skal det lykkedes sønderjyderne, så er det sidste chance på onsdag.

I den seneste tid har gæsterne fra SønderjyskE fået gang i pointhøsten. Det er dog oftest på hjemmebanen i Vojens, at SønderjyskE får sine sejre, og sidste gang holdet løb ind i et nederlag på hjemmebane var det netop mod Blue, samtidig har det knebet lidt på udebane. Senest blev det et nederlag på 4-2 i Odense og forinden et nederlag i Herlev på 4-1. Fortsætter de svingende SønderjyskE resultater på udebane eller får SønderjyskE endelig skovlen under Blue Fox?

Blue Fox har gang i en stime på 14 kampe med point i Metal Ligaen. Det er blot blevet til 2 nederlag i den stime – begge i overtid eller straffeslag – og begge gange til Rødovre på udebane. Blue Fox vender dog tilbage til Kvik Hockey Arena, hvor Blue Fox har skabt stor underholdning med over 4 scoringer til hjemmeholdet pr. kamp, og blårævene har blot lidt et nederlag i sæsonen, da Odense slog Blue Fox på straffeslag i årets 2. hjemmekamp.

”Kvik Hockey Arena har også været godt besøgt i denne sæson, og snitter 2.255 tilskuere i de første 10 hjemmekampe. Imponerende, når tilskuersnittet i sidste sæson efter finaleserien mod Aalborg var på 2.088 tilskuere. Senest i fredags mod Esbjerg var der noget nært udsolgt i Kvik Hockey Arena. Det betyder også, at det er vigtigere end nogensinde før at få købt sin billet på forhånd eller få tegnet et unlimited sæsonkort. Så er du altid sikret din billet på forhånd, og kommer ikke til at gå forgæves. Der er stor rift om billetterne, når Unlimited sæsonkortpladserne frigives 24 timer før kampstart. Så spar gebyr, ventetid og få de bedste ledige pladser ved at købe din billet på forhånd.


Interview Patrick Madsen Blue Fox møder SønderjyskE i Final4 semifinalen