Her til aften blev der i kampen mellem Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital trukket lod til denne sæsons Final4 semifinaler. Her blev Herning Blue Fox og Sønderjyske matchet i den første semifinale.

Herning Blue Fox træder ind i denne sæsons Metal Final4 som forsvarende pokalmestre, og første opgave bliver mod SønderjyskE, den kamp spilles den 19. januar kl. 16.00.

Den anden semifinale kommer til at stå mellem værterne fra Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital. Vinderen af de 2 semifinaler mødes i finalen om lørdagen. 

Dermed bliver morgendagens opgør mod netop SønderjyskE den første forsmag på Final4 semifinalen, alt er på spil, både i ligatabellen, men nu i særdeleshed også ift. momentum i den ene vind eller forsvind kamp der bliver første slag i Metal Final4 2024.

Hos Herning Blue Fox håber man igen på en stærk opbakning fra holdets 7. spiller, som alle Blue Fox fans i populær tale kaldes i det daglige blandt spillere og trænere. Godt nok er kampen tidlig, men opbakningen har været sindssyg stærk i denne sæson, og blårævene håber igen at kunne stille i stærkeste opstilling - hele vejen rundt!..

Forza Herning Blue Fox - Forza Blue Fox Support!

KØB BILLET TIL FINAL4 HER


Topkamp venter mod SønderjyskE GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-Herning