Herning Blue Fox’ store finske angriber Jonne Virtanen, som man har haft på en lejeaftale til og med den 31. december 2019, har netop sat sin underskrift på en aftale med Blue Fox gældende sæsonen ud.

Spekulationerne har været mange og der skal ikke herske nogen tvivl om, at man hos sportschefen i Blue Fox har krydset alt hvad krydses kunne, i håbet om at man kunne beholde Jonne Virtanen. Umiddelbart var forhåbningerne på et meget lille sted, da to Liiga mandskaber fra Finland bragte sig på banen som bejlere til den karismatiske finne. Den danske Metal Liga kan ikke sammenlignes med den stærkeste finske liga, så derfor gik tankerne allerede på hvordan man fandt den bedst mulige erstatning.

Heldigvis vendte tingene sig i forhold til forventningerne, og Jonne som har sat et enormt positivt præg hos Byens Rødder viste gensidig stor interesse for et Herning mandskab, som han har store forventninger til. Herning Blue Fox har også givet Jonne Virtanen en utrolig stor sult på at gøre sæsonen færdig, så derfor var glæden stor hos begge parter, da de til aftenens kamp mod Herlev Eagles kunne offentliggøre forlængelsen for resten af indeværende sæson hos Herning Blue Fox.


Thompson på toppen, da Herlev baskede med vingerne i Herning Interview Jonne Virtanen