2 kampe mod Herlev på 3 dage bliver en svær modstander at skulle genstarte holdet på, efter 3 kampe aflyst og ufrivillig pause i næsten 3 uger.

Første kamp spilles i Herlev onsdag aften, og der venter Blue Fox lidt af en mundfuld, når de skal forsøge at genskabe den gode form, som byens helte var i før jul.

Holdet har dog haft mulighed for 2-3 træningssessioner inden onsdagens udekamp i hovedstaden, hvilket dog ikke betyder, at alle fans kan forvente et 100% knivskarpt Blue Fox mandskab fra første puck kastes.

”Efter ikke at have spillet kamp siden den 17. december, ser vi meget frem til at spille igen”, udtaler sportschef Martin Struzinski til redaktionen tirsdag eftermiddag.

”Vi har desværre ikke haft mulighed for at træne og udvikle vores spil som ønsket, men vi glæder os over at komme i kamp igen.

Som udgangspunkt handler det om at genfinde det flow og momentum i vores spil som vi var dygtige til inden jul, men det er ikke helt utænkeligt at der er lidt rust der skal bankes af skøjterne, så det handler om at holde det så simpelt og enkelt som muligt mod Herlev som altid er et svært sted at spille”, slutter Martin af.

Holdet er næsten helt intakt, da kun Petter Hansson sidder over onsdag, og husk at kampen kan ses live fra klokken 18.55 onsdag aften på TV2Play.


Herning bankede Corona-rusten af og vandt 5-2 i Herlev Hvem skal være månedens Logi Trans spiller?