Herning Blue Fox har et stramt program i dag, som byder på både Media Day sammen med resten af Metal Liga klubberne. Hele dagen rundes af med en testkamp mod de ambitiøse 1. divisions guldvindere fra Hvidovre.

Det er ikke hver dag Hvidovres stærke 1. divisionshold har et Metal Liga mandskab på besøg. Men i aften bliver hele deres kampafvikling rullet ud i fuld længde, når Herning Blue Fox besøger et ambitiøst Hvidovre hold, der har forventninger om at forsvare mesterskabet i 1. division. Sportway står klar med hele TV setuppet, så kampen kan streames i aften på metalligaen.tv - der bliver gang i den i aften i Hvidovre.

Det bliver en noget anderledes kampdag for Blårævene, i øvrigt med fuldt overlæg. For hele dagen byder nemlig på Media Day med alle de øvrige Metal Liga klubber og liga sponsoren Dansk Metal, hvor interviews på flere scener, videooptagelser mm. sætter dagsordenen. Der bliver ikke mange muligheder for at lade op til kampen på vanlig vis, med andre ord vil det formentligt være et hold ude af trit, der står klar til faceoff kl. 20.00 i aften.

Men det er blandt også lidt af meningen, for det fortæller også noget om holdets evne efter en god og hård sæsonopstart, til at kunne finde fokus når det er nødvendigt, og når alt ikke lige er som det plejer. I aften møder de godt nok ikke en typisk Metal Liga modstander, men derimod et mandskab der både har spillet Metal Liga tidligere, og som også er ét af de stærkeste 1. divisionshold. Hvidovre kommer med masser af energi, og mod på at prøve sig af mod flere danske landsholdsspillere, 8 imports heraf 2 VM bronzevindere og et mandskab der for blot 2 dage siden sejrede med 5-0 over Rungsted.

Det bliver en spændende test, med et Blue Fox mandskab der glæder sig til at gæste Hvidovre, og håber at rigtigt mange af de lokale vil finde vejen ud til arenaen, så vi kan få en rigtigt god kamp sat op mellem 2 ambitiøse hold med drømme om at gå hele vejen. For de lokale bliver der også et glædeligt gensyn med den tidligere Hvidovre spiller Victor Cubars, der netop til denne sæson er kommet til det midtjyske.

Husk at kampen som altid kan ses på metalligaen.tv, kampstart er kl. 20.00 - og da det er en træningskamp kan den streames ganske gratis.

IT'S HOCKEYTIME...


FRI ENTRÉ når Blue Fox møder White Hawks i eftermiddag DIREKTE PÅ METALLIGAEN.TV - HELE MEDIA DAY sendes live