Efter fredagens flotte sejr over ligaens førerhold, venter nu endnu en svær opgave mod et hårdt kæmpende Rødovre-mandskab.

Hjemmeholdet Blue Fox har revanche til gode, da sæsonens første kamp mellem de to hold endte med en smal sejr til aftenens gæster fra Mighty Bulls.

Siden den kamp har de 2 hold bevæget sig i hver sin retning, da Rødovre i bunden af ligaen kun har en meget lille chance for Final4, mens Blue Fox med en sejr onsdag aften kan spille sig uhyggeligt tæt på samme.

Men hos Blue Fox er man klar over hvilket farligt hold der venter dem i onsdagens hjemmekamp, og at man stadigt skal arbejde hårdt i en tæt liga:

”Rødovre er et hold, som vi bestemt ikke må undervurdere.

De kan ramme én hårdt når det kører for dem, så derfor skal vi ud at spille vores eget spil fra start med en stærk defensiv som udgangspunkt”, siger Jakob Jessen

”Vi er i den grad motiveret for at spille en god kamp da vi har revanche til gode fra sidst vi mødte dem på udebane. Så vi håber på stor opbakning onsdag aften, da dette betyder rigtig meget for os”, lyder det afslutningsvis fra den sympatiske back.

Blue Fox er stadigt uden Thor Baden og Jeppe Pyndt, mens Rasmus Nielsen er tvivlsom til kampen.

Kampstart er onsdag klokken 19.00 på Kvik Hockey Arena, og billetter kan købes her.

Læs kampprogrammet herunder:


Highlights Blue Fox - Rødovre Mighty Bulls Blue Fox slog topholdet efter overtime