Blue Fox hentede en flot tilkæmpet og fortjent udesejr på 3-2 over Rungsted lørdag aften, efter at samtlige spillere kæmpede bravt og det bedste de havde lært mod de danske mestre fra guldkysten.

Og den samme fightervilje får de i den grad brug for allerede mandag aften, hvor der venter nogle trængte gæster fra Mighty Bulls, som kommer til Herning.

Rødovre har desperat brug for point i bunden af ligaen, for at holde muligheden for slutspillet i live, da de ellers kan blive hægtet af kapløbet med de foranliggende.

”Vi har blot én sejr i ordinær tid mod Rødovre i denne sæson, så vi er bestemt motiveret og tager ikke nemt på opgaven”, udtaler Martin Struzinski før kampen.

”Uanset hvem vi møder for tiden, har vi mest fokus på defensiven og om at stå stærkt og kompakt over hele banen.

Vi var på rette vej senest mod Rungsted så vi skal finde tilbage til at spille ydmygt, med intensitet i nærkampene samt have fokus på vores styrker som hold”, slutter Martin af.

Han får igen tjansen i trænerboksen sammen med Pekka Tirkkonen, da Dan Jensen er afsted med U/20 landsholdet.

Dermed er U20 landsholdsspillerne også definitive ude af kampen mandag aften, og søndag eftermiddag var der fortsat ikke nogen klarmelding fra Rasmus Nielsen, Morten Poulsen og Miska Homaloja.

Mathias Bau er også stadigt ude grundet sin skade, men han er tilbage i træningslokalet og bliver forhåbentligt snart klar til kamp.

Kampstart er mandag klokken 19.00 på Kvik Hockey Arena, og billetter kan købes her.

Læs kampprogrammet herunder:


Highlights Blue Fox - Rødovre Mighty Bulls VIDEO: Højdepunkter fra Herning-Rungsted