Tirsdag aften kl. 19.00 er det tid til sæsonens første hjemmekamp, da Sønderjyske kommer forbi Kvik hockey arena.

Efter en længere periode uden live hockey med tilskuere, kan de mange Blue Fox supportere endeligt se deres helte i aktion på hjemmebane. Dette selvom der endnu ikke er åbnet helt op for sluserne, da det stadigt kun er tilladt med siddende tilskuere.

Sportsligt begyndte Blue Fox sæsonen rigtig tilfredsstillende, da det blev en meget fortjent 3-2 sejr i Odense i fredags. Skudstatistikken sagde 12-31 til Blue Fox, så cifrene lyver lidt omkring spilfordeling.

Blue Fox var bagud 2-0 efter første periode, hvorefter spillerne chokstartede anden periode med 2 scoringer indenfor de første minutter. 2-2 målet blev for øvrigt scoret af Oskar Drugge fra en position bag mållinjen!

Selvom det stadigt ”kun” er træningskampe, så er cheftræner Pekka Tirkkonen glad og tilfreds med både indsats og resultat:

”Det er selvfølgelig tilfredsstillende at begynde sæsonen med en sejr. Vi havde en god balance mellem defensiv og offensiv, og vi skabte mange flere chancer end Odense i kampen”, fortsætter Pekka.

Nu venter så endnu en spændende kamp, denne gang mod rivalerne fra Sønderjyske, og stilen fra første kamp fortsætter ifølge cheftræneren:

”Fokus i de første kampe er på defensiven. Når vi har en solid defensiv, så hjælper det os til at spille med meget mere kvalitet i offensiven”, slutter Pekka.

Blue Fox mangler Jakob Jessen, Markus Jensen og Kristian Jensen, som alle er med U25 landsholdet i aktion.

Desuden er Jarkko Malinen ikke med tirsdag, men man håber at han bliver klar til kampen fredag i Frederikshavn.

Highlights Blue Fox - SønderjyskE HAR DU KØBT BILLET? VERDENSSTJERNER I HERNING OG RØDOVRE OM FÅ DAGE!