18-årige Frederik Brændgaard fra Herning har fået en helt forrygende start på sæsonen 2020-21. Selvom det ikke stod i kortene, så har det nu udmøntet sig i en kontrakt med blårævene.

Godt nok lå der ikke en kontrakt til underskrift på sportschefens skrivebord henover sommeren, men Herning Blue Fox har i lang tid kigget efter den sidste center til Blue Fox offensiven. Frederik spillede derfor med i alle træningskampene og de første Metal Liga kampe, og hvad der synede til først at skulle blive et midlertidigt ophold, blev gennem benhårdt arbejde og en fantastisk indsats vekslet til en 2-årig ungdomskontrakt med Blue Fox for Frederik Brændgaard.

Frederik Brændgaard er flasket op i den herningensiske ishockeyskole, og har gennem lang tid vist sig som en fremtidens mand. Nu har han spillet alle kampene for Blue Fox, og har allerede vist sin store værdi for holdet.

Blue Fox sportschefen Martin Struzinski har ene af roser til overs, for holdets seneste tilføjelse. ”Frederiks positive udvikling på det seneste har været indiskutabelt, og han spiller allerede fast som enten 3. eller 4. center. Derfor har det også været en prioritet for os, at belønne Frederik for hans enestående indsats med en ungdomskontrakt gældende for de næste 2 sæsoner”, fortæller sportschefen og fortsætter.

”Frederik er et direkte produkt af det fornemme talentarbejde i moderklubben Herning Ishockey Klub. Det er jo med kæmpe stor beundring, at Frederik dermed bliver den 18. spiller fra egne rækker i den nuværende Blue Fox trup – FLOT!!”, slutter sportschef Struzinski.


Highlights Blue Fox - Esbjerg Energy Lokal hjertesponsor vender ryggen til udfordringerne