Det skulle have været en smuk afslutning på en imponerende karriere, men den verdensomspændende krise fik desværre sat sit præg på hvad der tegnede til at kunne blive et sportsligt gyldent endemål for den 30-årige Herning-bomber Lasse Lassen.

Og målet blev scoret af spiller med nummer 4… Lasse - LASSEN, Lasse – LASSEN, Lasse – LASSEN. Hele 27 gange kunne Hernings Lasse Lassen blive tiljublet i sæsonen 2019-20, hvilket gjorde ham til ligaens mest scorende spiller. Blue Fox fansene har kunnet glæde sig over den tekniske målræv i mere end 400 kampe i den navyblå hockeytrøje, og med i alt 349 point, hvoraf de 170 er mål, så har bysbarnet sat et stort fedt aftryk i en af de allerstørste hockeykulturer.

Tiljublingerne forstummer nu desværre uden at have fået sat det endelige punktum, men trods at forløsningen på sæsonen kommer i baggrunden med Corona virussens hærgen, så er det en afklaret Lassen der takker af.

”Det er nogen tid siden beslutningen blev taget. Det bliver naturligvis super mærkeligt ikke længere at skulle spille ishockey på et professionelt plan, men jeg er super spændt og fortsat helt afklaret.
Jeg vil gerne tage det næste skridt, og bruge al min fokus og energi på min civile karriere. Jeg har altid elsket spillet og at komme i hallen, specielt i denne sæson, hvor holdånden har været helt fantastisk, og hvor alt tegnede stort.
Alle årene i Herning er blevet nydt i fulde drag, ikke mindst pga. den store opbakning klubben og vi spillere nyder fra sponsorer, fans og de mange frivillige. Jeg skylder alle en stor tak, og med glæde over at have kunnet nyde min passion gennem så mange år, så vil jeg nu se frem til at fokusere på andre ting”, fortæller Lasse Lassen.

Mange topatleter drømmer altid om at stoppe på toppen, og her kunne Lasse ikke time det meget bedre. Det har været en fantastisk sæson for Lasse, der udover at være ligaens mest scorende spiller også er den mest hædrede spiller i Blue Fox med flere månedens spiller titler, sluttende med den ultimative, januar måneds TISSOT spiller i Metal Ligaen.

Fra Herning Blue Fox skal der lyde en kæmpestor tak for en outstanding indsats gennem mange sæsoner. Du vil uden tvivl blive savnet i offensiven blandt både holdkammerater og tilskuere, når isen igen gløder på Kvik Hockey Arena til den kommende sæson.


KØB EN STØTTEBILLET, FOR HERNING - FOR HOLDET - FOR EVIGT En stor tak for opbakningen