Søndag spiller Blue Fox sæsonens hidtil vigtigste kamp, når SønderjyskE kommer på besøg på Kvik Hockey Arena til kvartfinale nummer to. Efter nederlag i den første kamp, skal Blue Fox ind og forsvare hjemmebanen, for ikke at spille sig selv under maksimalt pres. Pucken smides kl. 15.00, og kampen kan livestreames igennem Metal Ligaen.

Play-off handler om meget mere end den seneste kamp. Det er også et stort mentalt spil, hvor det gælder om at lære af en kamp. Ligge resultat bag sig, uanset om det var en sejr eller et nederlag, og så fokusere på den næste kamp. SønderjyskE var bedst i første kamp, nu gælder det så om for Blue Fox at vise at vi har lært af den. At vise at vi er bedst til det mentale spil, og så komme ud søndag og spille en god kamp, og slå tilbage i serien.

Blue Fox spillede en god tredje periode, hvor vi kom med mere af det hele, og også scorede to hurtige mål. Den optimisme som tredje periode gav os skal vi tage med os ind til søndagens kamp. Vi skal også tage med os at vi har besejret SønderjyskE fire gange i denne sæson, og at vi over 48 kampe i grundspillet, kun var 1,5 point efter dem. De har et godt hold, uden tvivl, og deres form er fremragende. Men den niveauforskel vi oplevede fredag er ikke retvisende. Det viser statistikken i hvert fald at den ikke er. Nu er det så op til Blue Fox at vise at det også er tilfældet.

Der kommer også et fysisk element i spil på et tidspunkt, og som det også blev sagt på tv fredag aften, så spilles de første tre kampe på fem dage. SønderjyskE virkede mest friske i den første kamp, men bliver de ved med det? Hvem bliver først mærket af flere kampe på få dage?

Sæsonens vigtigste kamp venter, og Blue Fox skal være klar. Hjemmebanen SKAL forsvares, og serien skal udlignes.

Speed, smart decisions, detailed and prepared, compete hard on every play, with passion, energy and emotion. We love to win, and we hate to lose. That’s the way we play. That’s the Blue Fox way of playing hockey.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle


PLAYOFF TV - se 2. afsnit her Skarpe SønderjyskE sikrede sig 1-0-føringen mod Herning