Onsdag aften den 17. maj kl. 19.00 afholder Herning Blue Fox pressemøde, hvor der vil blive sat navn og ansigt på blårævenes nye cheftræner.

Det sker på et åbent pressemøde, som afvikles i samarbejde med Blue Fox' officielle mediepartner Mediehuset Herning Folkblad, hvor alle interesserede er velkommen til at komme. Så har du lyst til at kigge forbi, og lære mere om den nye træner, så er det i Pagh Loungen, hvor pressemødet afvikles kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.30).

Mediehuset har sendt ingen ringere end sportens Chefredaktør Jørn Just Kristensen afsted til at stille de skarpe spørgsmål, og så kommer der også lidt tanker og kommentarer omkring holdets nye dirigent samt fremtidsudsigterne fra den sportslige ledelse, Blue Fox Support og selvfølgelig også Blue Fox spillerne - både det nye og gamle rævekuld.

Alle interesserede er altså som sagt meget velkommen til at kigge forbi pressemødet, og skulle du være forhindret i at være fysisk til stede, så kan du også følge offentliggørelsen på Mediehuset Herning Folkeblads Live Blog på herningfolkeblad.dk

PRESSEMØDE

  • Onsdag den 17. maj kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.30)
  • Pagh Loungen på Kvik Hockey Arena (indgang via Brændgaardsvej)

Jacob Böll styrker Blue Fox defensiven Dansk angrebstalent er klar for Blue Fox