Semifinaleserien mellem Herning Blue Fox og SønderjyskE er ikke for sarte sjæle. Den her serie lever til fulde op til samtlige forventninger man havde før opgøret, og spændingen er intakt efter SønderjyskE udlignede serien på hjemmebanen i Vojens i overtiden.

1-1 i kampe – og hvad der tidligere var en bedst af 7 serie er nu kortet ned til en bedst af 5 serie. Kravet er klart, endnu 3 sejre kræver det, og forhåbentligt kan en godt besøgt Kvik Hockey Arena søndag eftermiddag være tungen på vægtskålen der gør, at blårævene bringer sig foran i serien igen.

Men der skal som minimum 60 minutters koncentreret kamp til og en frem for alt disciplineret indsats. Overtidsperioden blev i sidste kamp meget dyr for Blue Fox der stort set ikke spillede fuldtalligt i 4. periode. Det holdte naturligvis ikke i længden og trods en heroisk indsats måtte de blå-gule strække stave til syvende og sidst, i en lidt for overdreven udvisningsbetonet periode.

Men i dag kl. 14.30 venter en ny kamp, og seriens betydning og spænding fornægter sig ikke, for der er stort tryk på billetsalget forud for faceoff på Kvik Hockey Arena. Vi garanterer dog fortsat at børn til og med 15 år har fri entré og traditionen tro er der selvfølgelig også gratis popcorn til alle børn og barnlige sjæle.

Så klik ind på bluefox.dk og køb Jeres pladser – tag hele familien med til en fantastisk 1. påskedag i ishockeyens tegn i Herning. Hjemmebanefordelen skal holdes, det er actionpacked slutspil, bedre bliver det ganske sportsligt og enkelt ikke!

IT’S HOCKEYTIME…


Highlights Blue Fox - SønderjyskE Pres på parkeringsområdet forud for semifinale 3