Herning Blue Fox får en gedigen tilføjelse til truppen med tilgangen af angriberen Martin Eskildsen der kommer til det midtjyske på en 2-årig aftale med et imponerende Metal Liga CV.

Martin Eskildsen, som er kendt for at være en hårdtarbejdende holdspiller med et kæmpestort H, var udtaget til det danske Next-Gen landshold i foregående sæson, og har også tidligere spillet flere landskampe for Danmark. Med sine 193 cm og næsten 100 kg, så kan Blue Fox fansene forvente en hård og kompromisløs arbejdsindsats i hvert eneste skifte fra Eskildsen der for første gang sætter sine skøjtetag udenfor barndomsklubben i Vojens.

"Martin kommer til at give vores hold masser af erfaring fra mere end 500 kampe i Metal Ligaen, 3 vundne danske mesterskaber og flere kampe for det danske landshold. Han kommer med en masse sult på nye udfordringer, og det bliver spændende at se ham i Blue Fox trøjen. Han er en rigtig holdspiller, som kæmper for kollektivets succes, og så er der ingen tvivl om at Martin kommer til Herning med en mission om at spille med om titlerne igen”, fortæller Blue Fox’ Sports Manager Daniel Nyegaard.

Sæsonen 2020/2021 var pointmæssigt den bedste sæson for Martin Eskildsen, som i 55 kampe producerede 42 point, hvoraf 21 af dem var scoringer. Alene i slutspillet den sæson snittede han næsten 1 point pr. kamp. Selvom håbet med ny luft under vingerne naturligvis er, at den målfarlighed kan findes frem igen, så er Martin Eskildsen først og fremmest en mand der kæmper for logoet foran på brystet frem for navnet bag på ryggen.

"Jeg havde brug for at prøve noget nyt, så da jeg blev kontaktet af Herning Blue Fox var jeg slet ikke i tvivl om, at det var min næste destination. Det er en klub og en organisation, der er gennemsyret af professionalisme og vindermentalitet”, fastslår Martin Eskildsen og fortsætter.

”Jeg har haft en rigtig god dialog med Blue Fox’ Sports Manager Daniel Nyegaard fra starten af, og jeg er sikker på at Herning er det perfekte sted for mig at fortsætte min karriere. Jeg er overbevist om, at vi får et stærkt hold med masser af kvalitet, og jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte positive udvikling som klubben er inde i. Nu må det blot gerne snart blive august, så jeg kan møde allesammen, trække i den mørkeblå trøje og spille for de mange Blue Fox fans på lægterne"!

Alt bliver dog ikke helt nyt for Eskildsen der stadig beholder nummer 19 på ryggen. Kontrakten er som altid betinget af den endelige godkendelse fra DIU.


Fremtiden ser spændende ud hos Blårævene Marinaccio forlader Herning Blue Fox