Fredag aften udspillede der sig et sandt drama i Esbjerg, hvor blårævene efter at have været bagud hele kampen åd sig tilbage og stjal en vigtig sejr i straffeslag. I dag venter en ny og vigtig kamp, grundspillets andensidste og den sidste på Kvik Hockey Arena.

Med sejren i Esbjerg tilspillede Blue Fox spillerne sig muligheden for fortsat selv at kunne afgøre om de skal ende på grundspillets 2. eller 3. plads og dermed muligheden for som minimum også at kunne have hjemmebanefordelen i en evt. semifinaleserie.

Inden da venter dog dagens modstander fra Rungsted Seier Capital, som i den grad har vist en stigende formkurve hen mod slutspillet, og som også kunne ende med at blive netop Blue Fox’ kvartfinalemodstandere såfremt 2. pladsen glipper.

Derfor er det endnu en kamp, hvor blårævene har alt at spille for ift. stillingen, hvor Rungsteds vigtigste opgave derimod vil blive formen og momentum hen mod kvartfinalerne.

Medvinden for Blue Fox og ikke mindst sidste hjemmekamps overbevisende sejr har virkelig blæst slutspilsfeberen i gang i det midtjyske, hvor tribunerne endnu en gang ser ud til at blive noget nær fyldte.

Og det er der alle gode grunde til med en helt fantastisk stemning på Kvik Hockey Arena ledt an af formstærke sektion 18, Danmarks sejeste maskot Victor og ikke mindst muligheden for at kysse din hemmelige crush på Kiss Cam. Så køb billetten allerede nu mens der stadig er nogen tilbage på hylderne, og nå ja, så er der gratis popcorn og adgang for børn til og med 15 år.

Gør Jer klar til at se isen gløde af rendyrket power, når blårævene serverer fart, spænding og masser af action.

It’s Hockeytime!


Interview Cameron Brown GOALSHOW: Se målene fra Esbjerg-Herning