Semifinaleseriens 6. slag mellem SønderjyskE og Herning Blue Fox i en flot besøgt Vojens arena, blev desværre endestationen for det ambitiøse rævemandskab.

Først og fremmest et kæmpestort tillykke til SønderjyskE med finalepladsen, de har vist stort spil og masser af teamspirit i serien, og er med midtjyske briller en stor og seriøs bejler til Prins Henrik pokalen i den kommende Metal Liga Finaleserie 2024.

Serien mellem de 2 ærkerivaler lovede forud for de 6 fantastiske kampe en stor serie, hvor 2 af de mest formstærke hold stod overfor hinanden. Der er blevet kæmpet indædt i hvert et skifte, og serien havde alt hvad et slutspil skal byde på. Desværre blev den også kendetegnet af ekstremt mange udvisninger, ingen undskyldninger underforstået, for der blev givet og taget i begge ender, af både tykke og tynde udvisninger. Hele 253 udvisningsminutter er blevet tildelt på de godt 360 minutters hockey plus lidt overtid – lidt i overkanten, når spillet intensiveres i kampen om fuld valuta for en hel sæsons hårdt arbejde hver dag.

Tilbage står de midtjyske rødder nu med en back to back bronzekamp mod enten Aalborg eller Esbjerg. Her vil vi naturligvis stå 100% klar til at kæmpe for sæsonens suverænt største up-turn – vores fantastiske hjemmepublikum på Kvik Hockey Arena, og i særdeleshed de mange fans der har fulgt os til alle hjemmekampe, udekampe, Final4 og ikke mindst både semifinale og finale i den europæiske Continental Cup turnering. Vi er stolte af at repræsentere Jer. 2 kampe venter før vi vender blikket intensivt ind i jagten på hæder til den kommende sæson 2024-25!

Forza Herning Blue Fox!


Blue Fox møder Pirates i bronzedysten Highlights Blue Fox - SønderjyskE