Allersidste semifinale er netop afsluttet i Aalborg, hvor de forsvarende danske mestre netop har måttet se sig slået af et taktisk og hårdt kæmpende Esbjerg mandskab.

Det betyder samtidig at sidste sæsons finale kombattanter møder hinanden i en back to back serie om 3. pladsen i ligaen allerede nu på fredag. 

Aalborg Pirates er qua placeringen i grundspillet højest seedet, og derfor skal den sidste af de 2 kampe spilles i Aalborg, hvilket også betyder at Herning Blue Fox kan lukke sæsonen på Kvik Hockey Arena med en sidste fredagskamp.

Nederlaget til SønderjyskE i semifinalerne har naturligvis været tungt i dagene efter sidste fløjt, men alle hos Byens Rødder håber på igen at se rigtigt mange af de fantastiske publikummer, der har farvet kamp efter kamp med deres opbakning til en sidste kamp. En kamp om bronzemedaljerne og ikke mindst æren og naturligvis at kunne slutte sæsonen af med en sejr. 

Fredag aften klokken 19.00 er der faceoff i Herning til den første bronzekamp. Vi har kølet fadøllene ned, og så er der ligeledes gratis adgang for børn til og med 15 år ligesom alle børn og barnlige sjæle også kan få gratis popcorn.

Så lad os endnu engang stå sammen, se truppen 2023-24 spille en sidste kamp på hjemmebane, inden sommerferien kalder og en ny sæson snart står for døren.


Håb om blå-gul opbakning til bronzeslaget Blårævene er ude af mesterskabsspillet