Der har været større og stigende interesse de seneste sæsoner for køb af merchandise hos Herning Blue Fox, og hos blårævene har man følt at potentialet var til mere med den rigtige medspiller.

Det har man nu fundet hos JE.dk, som man i lang tid har haft en god dialog med omkring mulighederne. Og der har ingen tvivl været om, at interessen har været gensidig stor, så derfor har det også blot været et spørgsmål om at få formaliseret de mange tanker og idéer. JE.dk er store, dygtige og innovative på markedet, hvilket også er én af grundene til, at de også laver merchandise til bl.a. FC Midtjylland og AaB.

Det har nu givet sig til udtryk i en ny fanshop online, som også snart flytter indenfor i rammerne på Kvik Hockey Arena. Blue Fox' marketingschef Cliff Skov Olesen glæder sig til at følge potentialet med det nye samarbejde.

"Jeg er virkelig spændt på den nye fanshop, hvor jeg spår at det flotte salg til alle vores hjemmekampe også afspejles på online delen, som til nu har været en ressourcemæssig tung opgave. JE.dk er eksperter i den del, så her spår jeg virkelig noget ping pong med deres store kendskab til kampagner, virkemidler, produkter ift. højtider og ikke mindst hurtig og effektiv levering. Udover at det kommer til at give noget til Blue Fox, så vil det i høj grad også give noget til de mange fans og det de efterspørger, for nu har vi altså at gøre med en leverandør hvis motto er " the sky is the limit". Ingen tvivl om at det vil give en masse nye fede produkter og at vi kommer til at se endnu flere Blue Fox produkter i bybilledet, men det bidrager også til oplevelsen på Kvik Hockey Arena, hvor en opdateret og væsentlig større fanshop bliver det der møder alle gæsterne til vores hjemmekampe", fortæller Cliff Skov Olesen.

Blue Fox shoppen er lanceret allerede nu online med både kendte og nye produkter, mens der bliver arbejdet intenst på at udvide sortimentet kraftigt både nu og løbende. Inden længe vil selvsamme produkter også være at finde til Blue Fox' hjemmekampe.

Klik på billedet nedenfor og se nogle af de nye varer allerede nu.


Ishockeyens Metal Liga sendte 382.127 kroner af sted til KNÆK CANCER – Herning Blue Fox bidrog med kr. 93.519,- Herning knækkede både Bulldogs og cancer