Inden dagens sidste opgør i grundspillet på udebane mod SønderjyskE var kravet klart for blårævene, 3 point for at sikre 2. pladsen.

Og det virkede umådeligt langt væk for Herning Blue Fox der efter første periode måtte resonere på en periode der både var rodet og defensivt langt fra godt nok. 2-0 til værterne var også fortjent stillingen efter de første 20 minutter. 

Men pausen gjorde det godt for de midtjyske iskrigere der begav sig til en ny periode med en helt anderledes tilgang. Hårdt arbejde fik vendt den faretruende stilling, og efter 40 minutter var kampen helt åben igen med stillingen 2-2 inden de sidste 20 minutter. 

Samme tro på konceptet, hinanden og ikke mindst med målet for øje - 2. pladsen - knoklede Byens Rødder videre, og med en smart stikning blev aftenens 2 måls skytte Magnus Carlsen sendt afsted og eksekverede stensikkert. Stillingen 2-3 holdte hele vejen gennem 3. periode, og dermed sikrede Herning Blue Fox sig 2. pladsen trods pointlighed i tabellen, da man indbyrdes har vundet 11 ud af de 18 mulige point mod SønderjyskE.

Kvartfinalemodstanderen hedder derfor Herlev Eagles, som allerede kommer på besøg denne kommende fredag til den første kvartfinalekamp i slutspillet 2023-24. Kom ud og vær med på lægterne til en slutspils hockeyfest. Der er allerede rift om billetterne, så det tegner bestemt godt for åbningen på playoff.

IT'S PLAYOFF TIME!


I aften starter slutspillet 2024 Highlights Blue Fox - Rungsted Seier Capital