Kvartfinalemodstanderne i denne sæsons slutspil fra Herlev Eagles bliver en rigtigt spændende modstander for de midtjyske blåræve. De seneste mange sæsoner, har de sort-gule ørne været en notorisk svær modstander for Blue Fox – og i særdeleshed på deres egen hjemmebane.

Det afspejles også meget godt i resultaterne i indeværende sæson, hvor Byens Rødder har gjort rent bord på Kvik Hockey Arena, dog med en enkelt overtidssejr og dermed 8 point ud af 9 mulige.

På udebanen i Herlevs kolde arena har ørnene derimod taget to sejre – godt nok var den ene også i overtid, så på Sjælland er det blot blevet til 4 point ud af 9 mulige. Så alt i alt har Herning Blue Fox hentet 12 ud af 18 mulige point, og forhåbentligt kan det være en rettesnor i kvartfinaleserien.

Kigger man lidt dybere i statistikkerne, så har Herlev ikke spillet sig videre fra kvartfinalerne i dette årtusinde på nær en gang, og der skal vi altså blot 1 sæson tilbage. For i det seneste slutspil avancerede Herlev til semifinalerne og endte faktisk med en bronzemedalje efter en flot sæson.

Så det er med stor respekt for Herlev Eagles der fortsat har en stor del af den samme bærende stamme som rundede sæsonen så flot af sidste sæson – dog er en af deres pointrige spillere fra sidste sæsons slutspil ikke længere at finde i sort-gul, men derimod blå-gul, så forhåbentlig kan Victor Cubars være en bærende del af, at spille Herning Blue Fox videre til semifinalerne i denne sæson.

Kvik Hockey Arena står klar til det kommende slutspil. Vi er spændte, is pregame showet har fået en lækker tilføjelse, fadølshanerne er åbnet og øllet er iskoldt. Stemningen er lagt, der er rift om billetterne, tribunerne bliver fyldte – det bliver FEDT!

Bliv en del af kampen fra lægterne, og billetten nu på bluefox.dk

IT’S PLAYOFF TIME!


Interview Morten Poulsen Blue Fox slutter grundspillet på 2. pladsen