Fredag aften går jagten ind på den fjerde sejr i træk, når Blue Fox hjemme på Kvik Hockey Arena tager imod Rødovre Mighty Bulls. Pucken droppes første gang kl. 19.30.

Blue Fox virker i den grad til at have fået tur i den efter nederlag i de to første kampe. Sejre mod Odense, Frederikshavn og Aalborg har sendt Blue Fox med op i den rigtige ende, og dermed også langt længere fremme end samme tidspunkt sidste sæson. I alle tre kampe har Blue Fox været det bedste hold, og i store perioder også i kontrol. I de seneste to kampe har måltavlen også fulgt med, hvilket altså har resulteret i to ganske klare sejre. Efter 12 baglæns-mål i de første 120 minutter, er det kun blevet til to i de seneste 180 minutter. Det er en ret væsentlig fremgang.

I seneste kamp i Aalborg var der både positivt og negativt at finde på spillerfronten. Negativt var det at Mads Christensen allerede måtte udgå efter en tackling til hovedet allerede efter få sekunder. En episode der uden tvivl burde have medført en stor straf, men som gik ustraffet hen. Straffen er så kommet efterfølgende, hvor der er blevet uddelt to kampes karantæne til Anton Schou som satte tacklingen ind. Vi har ikke hørt noget siden, så vi kan kun krydse fingre og håbe at det ikke står for skidt til med ham. Positivt var det så at Anders Poulsen var tilbage i truppen, og tilbage i kamp for første gang i 11 måneder. Der er langt til topformen, men får han lov, og stopper det personlige skades-helvede han efterhånden har været igennem, så er det en stor profil der er vendt tilbage.

Rødovre, og deres nye cheftræner Thor Dresler har ikke fået den start på sæsonen som de havde håbet på. Efter fire runder har de fire point, hvilket placere dem på sidstepladsen, med samme antal point som Esbjerg men med en dårligere målscorer. De åbnede med at tabe 6-1 i Frederikshavn, men fik dog revanche kort efter da de på hjemmebane besejrede samme modstander med 6-3. I kampen efter var de involveret målorgie mod Herlev, hvor de efter overtid blev besejret med 8-7, og senest blev det så til et nederlag på 2-1 hjemme til Aalborg. Så Rødovre har været tæt på flere point i flere omgange, men de har altså lige manglet det sidste.

Rødovre spiller formenligt som vi kender dem, hvilket vil være aggressivt og fysisk. Så Blue Fox skal i den grad være klar. Rødovre kommer igen med et hold med flere unge danske spillere på, krydret med nogle udenlandske profiler. På mål har de i denne sæson Janis Voris, en 20 årig lettisk spiller. Ellers er de bærende kræfter velkendte navne som Steffen Klarskov, Nicklas Beyer Carlsen, Matthias Asperup og Marco Illemann, suppleret med udenlandske navne som Dylan Busenius, og de to tidligere Esbjerg-profiler, Brett Welychka og Trevor Cheek.

En ny vigtig kamp, for begge hold. Samtidig har opgør mellem disse to hold en tendens til at blive spændende. Pucken smides altså kl. 19.30.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle  


Highlights Blue Fox - Rødovre Mighty Bulls UDSOLGT TIL FREDAG - Sådan ved du at du fik en plads