Herning Blue Fox har pr. 1. juli ansat Daniel Nyegaard, som det nyeste medlem af klubbens administration, hvor opgaverne bliver at styrke salget, håndtere de praktiske opgaver omkring spillerne på holdet samt at hjælpe trænerteamet med rekruttering og scouting af spillere.

36-årige Daniel Nyegaard har været en del af klubben siden 2013, hvor han havde et praktikophold i klubben i forbindelse med sin uddannelse, som finansøkonom, og siden har han løst forskellige opgaver for klubben. Daniel er lokal forankret og bor i Kibæk sammen med sin hustru Jannie og deres to børn Nicoline på 6 og Noah på 4.

Siden 2018 har opgaverne i høj grad været tilknyttet den sportslige afdeling i forbindelse med scouting- og rekrutteringsopgaver omkring udenlandske spillere, hvor analysering af spillerdata har været en absolut og værdsat spidskompetence. Her har Daniel været til rådighed for den sportslige ledelse i Herning Blue Fox. I den seneste sæson har Daniel Nyegaard ligeledes været tilknyttet flere udenlandske klubber til at scoute spillere via dataanalyse.

Daniel Nyegaard har 8 års erfaring med salg og salgsledelse og herunder 2 år med salg af sponsorprodukter. Senest har han været ansat som ledende medarbejder indenfor køkkenbranchen, hvor han sideløbende har arbejdet for Herning Blue Fox. Daniel Nyegaard er tilknyttet et uddannelsesforløb hos International Scouting Services, som er udviklet og afholdes i samarbejde med klubberne fra verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Vi glæder os til at få Daniel med på teamet hos Herning Blue Fox.


Stærk nordamerikaner styrker Herning defensiven Blue Fox søger frivillige hænder til vores kampe