Blue Fox offensiven kommer til at få en mærkbar forstærkning med tilgangen af den danske landsholdskomet Mathias From, som efter 9 sæsoner i udlandet endelig kan få debut i den bedste danske ishockeyliga.

Herning Blue Fox’ nye 24-årige danske landsholdsforward kommer til Herning fra den svenske klub, Västeräs, og har tidligere repræsenteret Düsseldorfer EG i den tyske DEL liga, Modo Hockey og AIK fra Allsvenskan samt Rögle fra den stærke SHL liga i Sverige.

Hos Herning klubben er den sportslige ledelse meget stolte, ydmyge og tilfredse med tilgangen, da Mathias From har været betragtet som ét af de største talenter i dansk ishockey i senere tid. Der er blevet arbejdet benhårdt siden slutningen af sidste sæson, på en aftale der tilknyttede ham blårævene for den kommende sæson. Mathias fik allerede sin debut på det danske A-landshold i en alder af blot 17 år, og blev endvidere i samme sæson draftet af NHL klubben, Chicago Blackhawks Men hvad angår den bedste danske liga, Metal Ligaen, så har Mathias From fortsat sin første kamp til gode.

”Mathias kommer med nogle stærke offensive kvaliteter, som har gjort ham til en interessant spiller for udenlandske klubber i de bedste ligaer i Europa. Det alene gør naturligvis også Mathias til en ønskespiller for enhver dansk klub, og vi er meget stolte over, at han har valgt at fortsætte sin karriere i Herning Blue Fox. Vores fans kan forvente at vi får en sulten spiller på holdet, som er yderst motiveret for at vise sine kvaliteter frem overfor hele ishockey Danmark,” fortæller Blue Fox direktør Torben Skovsgaard.

Mathias From har siden sin debut på landsholdet repræsenteret Danmark til 3 VM slutrunder – senest i 2021. Han er oprindeligt fra Frederikshavn, og har som sagt aldrig spillet en kamp i den danske liga, men forventeligt kommer det altså nu til at ske indenfor den næste uges tid, og hovedpersonen selv glæder sig enormt meget til at støde til holdkammeraterne i det midtjyske.

”Jeg er virkelig glad og spændt på at komme til Blue Fox. Siden i sommers har organisationen i Herning udvist en enorm interesse for mig, og selv har jeg altid anset klubben for at være én af de mest professionelle klubber i Danmark, hvilket gjorde det til et logisk valg for mig”, fortæller Mathias From og fortsætter.

”Lige nu og her er kontrakten med Herning det rigtige skridt i karrieren for mig. Jeg glæder mig til at få masser af is og minutter under skøjterne, og vil kvittere med en benhård arbejdsindsats. Jeg ser mig selv som en teknisk ishockeyspiller, der kommer med fart, gåpåmod og gerne vil ”bryde mønstrene”. Man kan forvente en offensiv spiller, der tør prøve at skabe chancerne, og forhåbentligt dermed vil kunne hjælpe holdet med en masse point”, fortæller den nye Blue Fox spiller, Mathias From.

Mathias From har ønsket nummer 77 bag på den navyblå Blue Fox trøje, og kontrakten for den kommende sæson er naturligvis som altid betinget af den endelige godkendelse fra DIU.


Hockey, efterårsferie og gratis candyfloss til børnene HETAG HØJDEPUNKTER: Se målene fra Rødovre-Herning