Fredag tager Blue Fox hjemme på Kvik Hockey Arena imod de nykårede pokalmestre fra SønderjyskE. Pucken smides kl. 19.30.

Der er vigtige point på spil i kampen om fjerdepladsen fredag. Afstanden mellem Blue Fox og SønderjyskE er nu kun på 9,5 point, med Blue Fox aktuelt placeret på fjerdepladsen. Men SønderjyskE har hele tre kampe i hånden, så Blue Fox har ikke rigtig råd til at sætte point til.

Blue Fox tabte tirsdag 7-5 ude mod Herlev, og så gider vi ikke bruge mere tid på den kamp. Det var ikke godt, og det er alle klar over. Alle ønsker at gøre det bedre, og det er så det vi skal se mod SønderjyskE. Det er ikke bare en ny chance for en sejr. Det er en ny chance for at levere en bedre indsats. Et kendt ordsprog siger, at ”Modgang gør stærk”, og det er ikke bare tomme ord. Vi har set det før, ikke bare i Blue Fox, men i sport generelt. Modgang kan være med til at skabe et endnu stærkere sammenhold. Så nu må hele truppen rykke tættere sammen i bussen, og vise at de kan ”Bounce back”.

I omklædningsrummet står der ”Compete 60 minuts family”. Det er de ord vi skal leve op til, og det her kunne være en super passende kamp at vise det i. En kamp om tre vigtige point, mod en modstander som vi elsker at besejre, og som vi også ofte spiller godt imod. Benhårdt arbejde, sammenhold og fokus på det simple, det kommer man langt med.

SønderjyskE har i den grad fået vendt den dårlige stime. Lige inden final4 weekenden tabte de godt nok til Aalborg, men ellers så kører det rigtig godt for tiden. De har fået flere spillere tilbage fra skade, og under final4 så vi virkelig Simioni-maskinen for fuld udblæsning. Hårdt arbejde, yderst struktureret og velorganiseret. Når de spiller sådan er de meget svære at have med at gøre, og de løftede også helt fortjent trofæet. Tirsdag vendte de så tilbage til Metal Ligaen igen, hvor de knusende sikkert vandt 5-0 over Rødovre. De har sat kursen efter top 4.

Det er også en kamp hvor det indbyrdes regnskab skal afgøres. Efter fem kampe, som alle er vundet af udeholdet, og efter ordinær tid, er Blue Fox foran med 9-6 i point, og 17-14 i målscore. Så det er altså tæt på helt lige inden det sidste indbyrdes opgør i grundspillet.

Da TV2 Sport sender kampen mellem Rødovre og Rungsted, kan kampen desværre ikke ses på livestream. Det er rigtig ærgerligt, og vi savner jer fans helt vildt. Men liveopdatering på metalligaen.dk er selvfølgelig stadig aktiv, og nok den bedste mulighed for at følge med.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.


GAMEDAY - Læs vores interaktive kampprogram SKARPE SKUD: BILLEDER fra Herlev-Herning