Så er der ikke flere billetter til kampen fredag mod Aalborg. Er du i tvivl om du har været en af de heldige der har fået konverteret dit sæsonkort, så læs med nedenfor.

Kære sæsonkortholder,

Fredag den 11. december kommer piraterne fra Aalborg på besøg, og der er en revanche til gode for blårævene der sidste måtte se sig slået på egen is. Aalborg Pirates har vist sig uhyre stærke, fuldstændig som vi kender dem. Men Byens Rødder er også ved at finde sig til rette i sæsonen - fredag skal det være!

Onsdag aften den 9. december kl. 19:30 giver vi muligheden for, at du kan konvertere dit Blue Fox Unlimited Hockey sæsonkort til en billet, for at sikre dig adgang til fredagens kamp mod Aalborg Pirates.

DOG vil vi gerne sende en bøn ud til Jer alle om at vise hensyn til hinanden. Har du eksempelvis haft adgang til mange af de nuværende kampe, eller ved du ikke med sikkerhed om du kommer afsted. Vil du ikke udnytte adgangen hvis du ikke får konverteret alle dine sæsonkort, ja, så lad nogen andre få muligheden. Der er fortsat mange der endnu ikke har haft chancen for at følge Byens Rødder - og vi kan sammen give dem muligheden ved at vise fælles forståelse.

I og med at du skal konvertere dit sæsonkort kan du således IKKE bruge dit sæsonkort, men kun billetten for at opnå adgang, så husk at få den konverteret - dette gør du logget ind med din bruger på https://shop.bluefox.dk og så under "mine billetter".

Hvis du ikke længere kan konvertere din billet, så betyder det, at der ikke er flere pladser tilbage. Tjek gerne op herefter for en sikkerheds skyld på https://bluefox.dk da det er her vi vil informere ud når der er udsolgt. Hvis det er lykkedes dig at konvertere din billet vil det se ud som på billedet nedenfor, hvor du kan se at dit sæsonkort nederst er gjort inaktiv og øverst er der i stedet billetten som nu er den aktive. Du kan også aflæse det lige når du er gået ind under mine billetter, for her skal der stå, at du har billet til kampen og ikke sæsonkort.

Vi beder fortsat om forståelse for, at systemet bliver belastet, når så mange på én gang trykker på den samme "vare". Det betyder samtidig også, at du pt. ikke kan være sikker på, at alle de billetter du ønsker at konvertere bliver det. Og da der er rigtigt mange der sidder klar hver gang for at få en billet, så er det heller ikke sikkert, på trods af, at du har klikket på "lav om til billet", at du så rent faktisk også får en.

Vi håber naturligvis, at så mange af Jer som overhovedet muligt, der gerne vil have en billet til kampen også lykkedes med at få fingrene i en af de tilgængelige billetter, så vi kan få skabt den allerbedste stemning på lægterne.

Husk at ALLE skal bære mundbind fra ankomst og indtil man sidder på sin plads. Mundbindet benyttes således også når man skal hente noget i baren, og når man forlader Kvik Hockey Arena igen. Når man er siddende på sin plads, må man gerne fjerne mundbindet.

De bedste hilsner fra
Blue Fox Administrationen


Formstærkt fredagsbrag i Herning Herning viste styrke i Rødovre og sikrede ny sejr