I aften står Herning Blue Fox og SønderjyskE igen overfor hinanden i semifinaleserien. Begge hold har taget 2 hjemmebanesejre, men alle 4 kampe til nu har været sindssygt tætte.

Vinderen af aftenens opgør kommer til at stå tilbage med en ”matchbold” forud for søndagens 6. semifinaleopgør, en position der vil være sindssygt vigtig for Blue Fox, så man ikke står med ryggen mod muren i Vojens foran en fyldt arena.

Heldigvis har vi statistikkerne med os på Kvik Hockey Arena, hvor vi har hevet 2 sejre hjem i denne serie, men for de mange der besøgte os til den seneste kamp, huskes nok hvor dramatisk og neglebidende afslutningen endte med at blive.

Der er stadig lidt billetter tilbage til aftenens kamp, men der har virkelig været knald på billetsalget, og forventes udsolgt inden faceoff. Så vil du være en del af fredagsfesten på lægterne, og vil du være med til at give Blue Fox den vildeste opbakning, så hop ind på shop.bluefox.dk og køb din adgang til fredagsgyseren.

Kom så alle sammen! Det er nu vi skal stå sammen om at heppe Blårævene til en afgørende fordel i semifinaleserien, vi har brug for opbakningen og al den medvind vi kan få gennem hele aftenens kamp.

Det er 5. semifinalekamp, det er på hjemmebane, der bliver garanti for fart, spænding og masser af action.

IT’S HOCKEYTIME…


Interview Mathias From Highlights Blue Fox - SønderjyskE