Så er der åbnet op for, at man kan erhverve sig én af de eftertragtede billetter til den allerførste slutspilskamp fredag den 11. marts. På den måde er Du sikret en plads mellem de 3000 gæster man håber vil lægge vejen forbi Kvik Hockey Arena, når kvartfinale kamp #1 fløjtes i gang.

Og det bliver en festdag på Kvik Hockey Arena, hvor man allerede 2 timer før faceoff - til den første slutspilskamp i 3 år med tilskuere - åbner dørene for fansene. Her vil der være fest fra start med musik og fadølsfest. Konceptet er enkelt, betal 50 kroner, og drik alle de Carlsberg fadøl du kan på 1 time. Du kan købe billet til fadølsfesten nedenfor, men bemærk at billetten IKKE giver adgang til Kvik Hockey Arena, den skal blot omveksles til et armbånd der giver adgang til de kolde fadbamser, når Du er kommet ind.

KØB BILLET TIL FADØLSFEST HER

3000 TIL HOCKEY
Har du sæsonkort er du sikret en plads!

Byens Rødder håber på at kunne starte slutspillet med et brag og en propfyldt hal fredag den 11. marts. Det vil være den allerbedste start for både spillere, fans og også udefans, der kan fyre op under kvartfinalerne med den velkendte slutspilsstemning der hersker i en fyldt arena, når vi spiller vind eller forsvind serierne. Alle hjemmeholdets fans kan gratis hente op til 2 billetter hvad enten det er til stå- eller siddepladser, og udeholdets får deres egen gratis pulje til udebane afsnittet når modstanderen kendes. Og bemærk igen, hvis du har sæsonkort/Unlimited abonnement til Herning Blue Fox' hjemmekampe, så har du allerede adgang som sædvanligt og skal IKKE trække nogen billetter.

Skulle du undervejs blive forhindret, og kan du ikke komme alligevel beder vi Dig videregive billetterne til nogen andre der kan få glæde af en helt fantastisk slutspilsoplevelse. På den måde sikrer vi at der ikke bliver nogen tomme pladser, når kampen fløjtes i gang fredag den 11. marts.

HENT BILLETTER HER

Hold dig opdateret omkring start for fadølsfest og kamp på bluefox.dk, da vi endnu ikke ved om vi starter med fadølsfest kl. 16.00/17.00 og kamp kl. 18.00/19.00


Søndagskamp "Down memory lane" på Kvik Hockey Arena Herning sled sig til smal 1-0 sejr over Rungsted