Selvom Herning Blue Fox er ude af kampen om mesterskabet, så er der et sidste og særdeles vigtigt slag der skal vindes. Kampen om 3. pladsen og ikke mindst muligheden for at slutte sæsonen af med en sejr.

Men overfor Blårævene står sidste sæsons danske mestre, Aalborg Pirates som også måtte strække våben i semifinalerne. Begge mandskaber havde uden tvivl håbet og troet på en plads i finaleserien, men jævnbyrdigheden mellem holdene har sjældent været større, og på dette tidspunkt af sæsonen viser sporten sig bare hård og ubarmhjertig for nogen.

Det betyder nu, at kampen i stedet skal kæmpes om 3. pladsen og bronzemedaljerne, men måske vigtigst af alt æren og ikke mindst en sidste god kamp på Kvik Hockey Arena med Blue Fox mandskabet 2023-24.

Derfor håber alle i og omkring Blue Fox også, at vores mange fantastiske publikummer fra gennem sæsonen, vil begive sig en sidste gang ud mod Kvik Hockey Arena, iført halstørklæde og den fantastiske opbakning, som er blevet vist så mange gange denne sæson. Lad os en sidste gang stå sammen!

It’s Hockeytime!


Interview Morten Poulsen Blue Fox møder Pirates i bronzedysten