Herning stillede til kamp i særdeles stærk opstilling i Herlev, både på og ikke mindst udenfor isen, hvor en masse Herning fans stod bag blårævene.

Og det blev i den grad en intens affære, hvor Herning Blue Fox førte kampen gennem næsten samtlige 60 minutter. Men efter en ihærdig indsats i de døende sekunder lykkedes det alligevel Herlev at føre serien ud i dens anden overtid med stillingen 2-2.

Efter en kort pause blev alt dog sat eftertrykkeligt på plads af kvartfinaleseriens helt store helt. Mathias From sætter den nemlig ind og cementerer 4 vundne kampe og en billet til semifinalen med sin 10. scoring og i alt 13. point i de 4 kvartfinalekampe - vanvittigt...

Blårævene lod sig hylde af flere omgange af de mange tilrejsende Blue Fox fans, som i dag rundede mere end 8000 km kørt til udekampe. Den opbakning lader vi stå helt for sig selv, for den er mindst ligeså fantastisk som Mathias Froms pointstime og kvartfinale avancementet efter blot 4 kampe.

Nu venter så semifinalen! I skrivende stund vides endnu ikke hvem vi skal møde, men hvis alle i top 3 vinder deres serie (hvor Herning allerede har spillet sig videre), så venter SønderjyskE i semifinalen. For nu må vi afvente de øvrige serier, afsluttes de i maks. 6 kampe, så er første semifinalebrag på Kvik Hockey Arena fredag den 22. marts, kører blot en af serierne ud i 7 kampe, så bliver det tirsdag den 26. marts. 

Så hold øje med vores hjemmeside og sociale medier, for hvornår næste del af slutspillet fortsætter i Herning. Men for nu og i aften fejrer vi kvartfinale avancementet!


Herning lukkede serien i overtid, From afgjorde Highlights Blue Fox - Herlev Eagles