Igen er der tryk på billetsalget forud for en Blue Fox hjemmekamp, og der er heller ingen tvivl om betydningen af kamp i aften.

For der er nemlig alt på spil for blårævene, når Frederikshavn White Hawks kommer på besøg. Først og fremmest skal der kæmpes for at holde fast i førstepladsen, som Blue Fox har besiddet siden starten af sæsonen. Top 4 er nemlig uhyre tæt, og de næste par kampe kan betyde en placering alt fra førstepladsen til fjerdepladsen, så det alene siger alt om vigtigheden af hvert vundne point.

Herudover så skal det selverkendende også lyde, at vi alle ønsker at revanchere det ærgerlige nederlag fra i søndags mod et stærkt kæmpende Rødovre mandskab. Ikke at det skal forstås, som at man ikke må tabe til Rødovre trods deres placering i bunden af tabellen. Vi er fuldt ud klar over den store kvalitet som deres mandskab besidder, og derfor var det også super ærgerligt, at Blue Fox som hold ikke ramte niveauet mere end 15 minutter på dagen, og på egen hjemmebane, det kommer ikke til at ske igen.

Men vi ser altid fremad mod næste kamp – erfaringerne rigere – for dem fik vi trods alt med os. Holdet har slidt infernalsk siden sidste kamp, og der kommer et topmotiveret Blue Fox mandskab på isen i aften. Det samme kan vi se Blue Fox Support har i støbeskeen, men en klar besked til alle først og fremmest i sektion 18, men forhåbentligt afsmittende hele vejen rundt. Tribunerne skal gynge og spillerne skal bakkes op i hvert et minut i hvert et skifte.

Vi glæder os sindssygt meget til et brag af en kamp i aften, vi håber i alle er klar. Selvom mange billetter allerede er væk, så er der fortsat masser af plads til flere. Så gå ikke glip af den bedste start på weekenden, køb billetten på shop.bluefox.dk – vi ses til fart, spænding og masser af action.

Dørene åbner kl. 18.30, der er live musik og iskolde fadøl – faceoff er kl. 20.00

IT’S HOCKEYTIME.


Highlights Blue Fox - Frederikshavn White VIDEO: THOMAS VILSTRUP ANDERSEN efter Herning-Rødovre