Efter den knap så gode start på kampen i Vojens i søndags, kan holdet bestemt tage spillet fra de sidste 20 minutter med på deres videre færd mod Final4.

Man viste i tredje periode, at når hele holdet er klar og spiller sig ud, så er selv det umulige muligt, da man var lige ved at hente en sønderjysk 4-0 føring på udebane.

Nu har trænerteamet og spillerne haft 5 dage til at forberede sig til fredagens hjemmekamp, hvor ligaens førerhold, Frederikshavn White Hawks, venter i endnu et spændende opgør på Kvik Hockey Arena.

”Siden kampen i søndags har vi talt meget om at komme ud til kampene som et hold, der skal modstå det pres et hjemmehold som regel kommer ud med – især I 1. Periode”, udtaler sportschef Martin Struzinski.

”Nu er vi så på hjemmebane igen og har endnu ikke haft de udfordringer da det oftest har været os som sætter tempoet.

Vi mangler dog fortsat at sammensætte 60 rigtige gode minutter som vi vil have som klar målsætning mod Frederikshavn.

Derfor ser vi meget frem til fredagens topkamp med masse af fart og intensitet samt forhåbentligt masser af opbakning på lægterne”, slutter Martin.

Blue Fox er med sikkerhed uden Jeppe Pyndt og Thor Baden (Begge skadet), mens den endelige beslutning tages under fredagens træning vedrørende Jarkko Malinen (Skadet) og Mathias Bau (Syg).

Kampstart er fredag klokken 18.00 på Kvik Hockey Arena, og billetter kan købes her.