I sidste uge blev det kendt at Herning Blue Fox skal en tur til italienske Cortina, hvor midtjyderne som det højest rangerede hold, er seedet ind i den 3. runde – semifinalen – i denne sæsons udgave af Continental Cup.

Blårævene møder polske Katowice og italienske Cortina, der som sagt har hjemmebane i turneringen, der spilles 17.-19. november 2023. Det sidste hold i den pulje bliver enten serbiske Crvena Zvezda, ukrainske Sokil Kiev eller et kvalifikationshold fra første runde.

To hold fra Hernings semifinalepulje går videre til Super Final som spilles den 12.-14. januar 2024.

Herning Blue Fox har ligeledes programmet klar for pre-season, hvor der er fundet plads til 4 træningskampe, hvoraf blot en af dem spilles på hjemmebanen Kvik Hockey Arena.

Der er 4 spændende og lidt utraditionelle opgør på planen. Mest vanligt for opstarten møder Blue Fox Frederikshavn, som også har været træningskamp modstander de seneste sæsoner. Spændende for Herning Blue Fox, som har hentet både cheftræner Pelle Hånberg samt forsvarsspillerne Jacob Böll og finske Santeri Suistio hos nordjyderne.

Lidt mere utraditionelt tager blårævene turen over broen til et møde med Herlev Eagles, som blandt andet Victor Cubars og Brett Thompson har leveret massevis af point for.

Slutteligt bliver det også til et opgør mod vinderne af 1. division fra sidste sæson, Hvidovre Fighters. Det bliver en kamp mod et energisk mandskab på en dag, hvor Blue Fox blandt andet også er repræsenteret på Media Day. En god testkamp med en anderledes optakt for Herning mandskabet.

Alle træningskampene er tilføjet kampprogrammet, og ser ud som følger.

Tirsdag den 15. august kl. 19.00
Frederikshavn White Hawks vs. Herning Blue Fox

Fredag den 18. august kl. 19.00
Herlev Eagles vs. Herning Blue Fox

Torsdag den 24. august kl. 20.00
Hvidovre Fighters vs. Herning Blue Fox

Lørdag den 26. august kl. 17.00
Herning Blue Fox vs. Frederikshavn White Hawks

SE HELE PROGRAMMET LIGE HER


Populær svensker er tilbage i Blue Fox trøjen Milliongave fra aktionær - Blue Fox får videoshow på isen i NHL-klasse