Onsdag 10. februar udkom en ny og spændende ishockeybog: "Danskerne i NHL - en liga for sig" handler om de 14 NHL-danskere, og da en stor del af dem har rødder i Herning. så er der naturligvis al mulig grund til at købe bogen, hvis man vil vide mere om Nielsen, Andersen, Bjorkstrand, Regin og Jensen.

Bogen, der er skrevet med stor indsigt af Metalligaen.dk-redaktør Michael Søvsø, der også har en fortid på Herning Folkeblad, er en fascinerende beretning om et stort dansk ishockeyeventyr, der i den grad stadig er aktuelt "over there". Den er på 336 sider, spækket med flotte billeder og detaljerede historier og du vil helt sikkert få ny info omkring de af Byens Rødder, der spiller og har spillet i verdens bedste liga.

Hvordan bestiller du bogen? Den kan købes på de store boghandlere på nettet (blandt andet Bog & Ide og Saxo), men der er også mulighed for at bestille den direkte hos forfatteren Michael Søvsø via Mobile Pay 95498. Medsend her din adresse, mail og telefonnummer og bogen kommer til dig hurtigst muligt med en hilsen vedlagt. Du kan læse daglige nyheder om bogen via https://www.facebook.com/enligaforsig


Tid til revanche Månedens Logi Trans spiller december/januar