Årets første hjemmebanekamp spilles i dag søndag kl. 15.00 på Kvik Hockey Arena. Og der er fuld tryk på billetsalget til en kamp, hvor debut til den nye canadiske blåræv Jonathan «Razor» Racine og gratis popcorn til alle børnene står på menuen.

Overfor et toptændt Blue Fox mandskab står Rødovre Mighty Bulls, som hænger fast med det yderste af hornene i et håb om fortsat at kunne spille med om slutspilspladserne. Men på trods af den gode kvalitet som holdet besidder, så ser det ud som værende en umådelig svær opgave for Rødovre mandskabet, som ikke har fået det til at spille helt i denne sæson.

Men der skal være fuld fokus, for Blue Fox skal også have rettet lidt til i den defensive organisation, så der igen bliver lukket af bagude, og så der igen kan komme 3 point på kontoen. De sidste 5 kampe er endt uafgjort for de midtjyske ligadukse og skal førstepladsen forsvares, ja så er der kun en sejr i ordinær tid der tæller.

Publikum kan se frem til en heksekedel søndag eftermiddag, hvor der lige nu meldes udsolgt af siddepladser. Der er fortsat billetter til sektion 18, så få fingrene i nogen af de attraktive billetter til ståplads sektionen og lad os få tribunerne til at gynge og isen til at gløde. Til alle hjemmekampene mod Rødovre har Herning i denne sæson scoret mindst 5 mål, så husk også at få købt et halstørklæde ved indgangen og vær klar til forhåbentligt at fejre en masse mål.

Maskotten Victor glæder sig til at se en masse børnefamilier, og husk i den forbindelse at børn til og med 15 år har gratis adgang til ishockey i Herning. Det kræver ingen billet, kun til mor og far og de kan fås på shop.bluefox.dk.

Mine damer og herrer – IT’S HOCKEYTIME…


Highlights Blue Fox - Rødovre Mighty Bulls HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Herning