Så er det tid til at få sat sæsonens allerførste krydser, favorittrøjen skal ud af skabet og støves af sammen med det obligatoriske Blue Fox halstørklæde.

Og nu hvor du er i gang med at forberede dig til opstarten på den nye sæson og de allertidligste testkampe, så tag da lige venner og bekendte med ud, til at få enten deres første ishockeyoplevelse eller om ikke andet end påmindelse om vores fede sport, hvis de nu ikke skulle have haft lagt vejen forbi i lang tid. For vi har nemlig som altid gjort det nemt at besigtige det nye rævekuld, når vi til de 3 hjemmebanekampe ud af vores 4 planlagte træningskampe åbner dørene med gratis adgang.

Programmet er super spændende med først 2 kampe mod sidste sæsons finalister fra Esbjerg Energy. I førersædet for det ambitiøse Esbjerg mandskab sidder det tidligere legendariske Herning back-makkerpar Dan Jensen og Erik Petersen. Det bliver spændende at se om de kan finde samme melodi udenfor isen som de gjorde på isen. Første test for det både Hernings og Esbjergs nye trænerteam står i Herning tirsdag den 13. august.

Ugen efter bliver det igen rigtigt spændende, for der pudser Herning Blue Fox den sidste form af mod det japanske ishockeylandshold. Selvsamme kommer også, for at få skruet på de sidste detaljer inden de drager til Aalborg ugen efter, for at spille OL kvalifikation mod bl.a. de danske løver.
 

PROGRAM TRÆNINGSKAMPE 24/25

Tirsdag den 13. august kl. 19.00 - Herning Blue Fox vs. Esbjerg Energy

Fredag den 16. august kl. 19.00 - Esbjerg Energy vs. Herning Blue Fox

Fredag den 23. august kl. 19.30 - Herning Blue Fox vs. Japan

Søndag den 25. august kl. 15.00 - Herning Blue Fox vs. Japan


Stærk VM-lette skriver ny kontrakt med Blue Fox Canadisk målræv klar for Herning offensiven