Når Blue Fox tager fat på den sidste del af grundspillet til tirsdagens TV kamp er der masser af overskrifter at glæde sig til!

Tirsdag bliver en festdag i hockeyens tegn,
og Du er inviteret med indenfor, når TV2 Sport viser braget mellem Herning Blue Fox og Herlev Eagles. Kampen transmitteres som sagt direkte på TV2 Sport fra kl. 20.30.

Og set med de blå-gule briller er der ekstra meget at glæde sig til, for der er et opsigtsvækkende comeback til Hernings mange-årige kaptajn Daniel K. Nielsen, der det meste af indeværende sæson har været ude med en skade. Men nu er han altså klar igen, til at finde slutspilsformen sammen med resten af rævekollegaerne, og hvilken kamp det bliver til!

For han kan nemlig i sin første kamp tilbage for Blue Fox lade sig hylde for en sindssyg rekord, som kun er de færreste forundt i dansk ishockey. 800 kampe for selvsamme klub, nuvel så runder han først 800 kampe til udekampen på fredag i Frederikshavn, men med 799 kampe og på fodtrinnet til endnu en vanvittig rekord, skal han naturligvis lykønskes på egen is for den bedrift. Så med andre ord er der endnu en grund til at hele familien samles om Danmarks fedeste vintersport tirsdag aften, når TV2 Sport blænder op for en festlig aften.

Indtil da kan du glæde dig til kampen ved at læse vores digitale kampprogram, som du finder nedenfor. Her er masser af spændende artikler om kampen, og naturligvis også om Herning egen kaptajn Daniel K. Nielsen.


Highlights Blue Fox - Herlev Eagles Tid til revanche