Fredag aften inviterer Herning Blue Fox ind til fredagsfest igen. Der håbes på endnu en stor opbakning i Kvik Hockey Arena mod ørnene fra Herlev Eagles. Første face-off er klokken 19.00.

Sidste uges hjemmepremiere mod Rødovre havde det hele med tætpakkede lægter, fadølsfest og en sejr til hjemmeholdet. Denne fredag tager de blå-gule ræve imod Herlev, som har fået en fornuftig start på sæsonen. Senest blev det til en sejr i straffeslag mod sidste sæsons guldvindere fra Aalborg. Særligt den danske forward, Matthias Asperup, er kommet godt fra start med syv mål og fem oplæg i de første fem kampe.

Blue Fox er i øjeblikket placeret som nummer 7 i ligaen med 5 point for 4 kampe, og seneste kamp tirsdag aften mod SønderjyskE blev tabt 4-3 på trods af en 3-1 føring halvvejs i kampen. Backen Kevin Tansey har fået gang i målscoringen, men der skal strammes op i defensiven.

Ifølge Daniel Nyegaard lyder det således: ”5 point i 4 kampe er ikke tilfredsstillende eller nok, hvis vi vil spille med i Final4. Der har været masser af kvalitet i vores spil i de første 4 kampe, hvor vi har ført både ude mod Rungsted og SønderjyskE, men vi skal lukke kampene, og det kræver, at vi spiller fokuseret og holder vores koncept i hele kampen.

Joachim Linnet forventes at være tilbage på holdet efter at have siddet ude siden kampen i Rungsted, mens Petter Hansson og Lukas Lundvald ikke bliver klar til kampen.

Joachim spiller på fredag medmindre, at der sker noget uventet, mens Lukas og Petter fortsat ikke er kampklar, men begge spillere er begyndt at træne med på isen igen”, udtaler Daniel Nyegaard.

Der skal en sejr til for at holde Final4-pladserne inden for rækkevidde. Du kan finde din billet til kampen lige her.


Highlights Blue Fox - Herlev Eagles HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Herning