Det er sjældent, at man som 22-årig kan prale med at have spillet 8 sæsoner i den bedste danske liga, men ikke desto mindre så er det tilfældet, hos Herning Blue Fox’ nyeste tilsnit til offensiven.

I sæsonen 2016-17 spillede en meget ung Maksim Popovic sin allerførste ligakamp for daværende Herlev Hornets. Det blev startskuddet til en meget tidlig seniorkarriere i Danmark, og siden da er det blevet til mere end 300 kampe for Popovic, for henholdsvis Herlev, Rødovre og senest Rungsted Seier Capital.

De sidste 2 sæsoner har i den grad været særdeles stærke for Maksim Popovic, der har vist en styrke der blot tager til efterhånden som sæsonen går. Forrige sæson var han sammen med Blue Fox’ Victor Cubars med til at spille Herlev til en flot bronzemedalje, et slutspil, hvor en stærk Popovic tegnede sig for 10 point i 12 slutspilskampe – heraf 7 mål.

Den udvikling fortsatte han sidste sæson, hvor han for første gang repræsenterede Rungsted Seier Capital. 51 kampe blev det til i den nordsjællandske klub, og flotte 35 point på kontoen. Nu skal udviklingen fortsættes for den blot 22-årige ligarutinerede angriber, som har stor tiltro til, at netop setuppet i Herning er det helt rette for ham.

”Jeg er utroligt glad for, at muligheden har budt sig for mit skifte til Herning. Det er en klub med store ambitioner, men som samtidig også har meget fokus på den individuelle udvikling”, fortæller Maksim Popovic med et klart mål for fremtiden.
”Jeg ønsker at udvikle mig til den bedste version af mig selv, og det finder jeg allermest realistisk i disse meget professionelle rammer. Derudover er det en klub med spændende fremtidsplaner, og jeg er glad og motiveret over at være en brik i dette. Jeg ser frem til at komme i gang med sæsonen, og så glæder jeg mig virkelig meget til at spille foran de mange fans på Kvik Hockey Arena”.

Og der findes vel sjældent en bedre start i en klub, end at man skyder en masse roser afsted til hjemmeholdets fans, hvor især en Sektion 18 i storform er blevet bemærket under de hæsblæsende besøg. De midtjyske fans kommer til at opleve en arbejdsom Maksim Popovic, der er kendt for en stor fokus og ihærdighed i begge ender af banen, for det er nemlig ikke kun fremad banen at kampene vindes, der skal altid kæmpes om hver en centimeter over hele banen.

”Maksim bringer en stor alsidighed. Han er god begge veje, og kan spille både center og wing, hvilket kommer til at give vores trænerteam en masse muligheder med en spiller som Popovic. Selvom han kun er 22, så har han masser af rutine fra ligaen med mere end 300 kampe, så det bliver spændende at følge hans udvikling de næste par sæsoner i Herning”, fortæller Sportsdirektør Peter Regin.

Kontrakten med Maksim Popovic er gældende for de næste 2 sæsoner, og er betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union.


HIK talenter tager springet til Herning Blue Fox Ungt stortalent klar for Herning Blue Fox