Herning Blue Fox har slået kløerne i én af Danmarks hotteste unge navne fra sidste sæson, hvor nyerhvervelsen endte som topscorer for Rødovre Mighty Bulls.

Og det er altså ikke så lidt af en bedrift på et Rødovre mandskab der kæmpede gennem sæsonen for den sidste slutspilsplads. Læg dertil i den statistik at unge Marcus Almquist startede sæsonen som 19-årig, så har du en komet med et kæmpepotentiale.

Den nu 20-årige Marcus Almquist tager nemlig næste step i karrieren med en 2-årig kontrakt der gør ham til Blåræv, med et klart mål om at tage hans spil til et nyt niveau.

”Jamen jeg følte virkelig det var det perfekte match for mine mål, om at udvikle mig som hockeyspiller og person, og dermed tage det næste skridt. Jeg føler det er i Herning Blue Fox, jeg har de bedste forudsætninger, for at spille med i toppen og kæmpe om guldmedaljer”, lyder det fra Almquist.

Blue Fox’ fantastiske fans og sponsorer kan se frem til, at opleve en vanvittigt hurtig spiller, med en direkte og kompromisløs tilgang. Han har med flotte 41 point i sidste sæsons 46 kampe for Rødovre vist, at han har næse for målet, og at han bliver en spiller man lige så godt kan lære navnet på først som sidst.

Marcus Almquist har været over svensk juniorhockey som både U16, 18 og 20 hos hhv. Malmø og HV71. Sidenhen fortsatte han i den nordamerikanske WHL-liga for Victoria Royals, så det er en spiller der er skolet i de gode ungdomsligaer.

Alle forudsætninger for at Marcus bliver en dansker der kommer til at gøre sig bemærket i fremtiden er til stede, og derfor har Sportsdirektør Peter Regin også fulgt ham tæt gennem noget tid nu.

”Almquist er en meget spændene ung spiller, og med et kæmpe potentiale. Han er en af de eftertragtede højrefattede spillere med en stor offensiv upside, og jeg glæder mig til at se ham udvikle sig, og bare blive endnu bedre”, fortæller Peter Regin.

Dermed tager Marcus Almquist hul på sin 3. sæson i den danske Metal Liga, og det bliver allerførste gang, hvor det ikke er for barndomsklubben Rødovre Mighty Bulls. Logoet skifter, men nummeret, hvis man når at se det i farten er fortsat 87. Kontrakten med Marcus er som altid betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union.


Blue Fox henter ligarutineret ung angriber Herning Blue Fox søger praktikant team