Herning Blue Fox sluttede deres europæiske eventyr på fornemmeste vis med et sæt sølvmedaljer efter en hård og oplevelsesrig finaleweekend.

Denne weekend har budt på hele følelsespaletten for de midtjyske blåræve. Inden finalekampene overhovedet skulle igangsættes gik der et chok igennem det herningensiske mandskab, der måtte se sidste-skansen Mac Carruth udgå allerede inden første træning gik i gang.

Det betød at unge Valdemar Andersen måtte tage plads i buret, og sammen med resten af rævemandskabet måtte han slide sig gennem først et gensyn med semifinalemodstanderne fra Katowice, hvor man trods en 3-1 føring måtte se sig slået til sidst i straffeslag. 

Mødet med Kazakhstan i kamp nummer 2 blev til en ishockeylektion af de større i første periode. De sidste 2 perioder fandt holdet sammen igen, og kunne gå til en kamp 3 hvor både 2.- 3.- og 4. pladsen var i spil. Og på trods af et stærkt decimeret mandskab stod Blue Fox spillerne sammen og kæmpede hjertet ud på isen - og hermed var sølvmedaljerne en realitet efter en 4-3 sejr over værtsholdet Cardiff Devils. 

Stærkt kæmpet af Herning Blue Fox trods udfordringerne gennem finaleserien - vi er stolte af at have repræsenteret Danmark og endnu en gang sammen med andre stærke danske mandskaber, at have skabt resultater for både de blå-gule og rød-hvide farver.


Blue Fox vender tilbage til Metal Ligaen efter europæisk eventyr Livestream Continental Cup finalerne