Efter en vanvittigt spændende sidste runde i Metal Ligaen er facit at Herning Blue Fox ender 3'er i grundspillet, og dermed hedder kvartfinale modstanderen Rungsted Seier Capital

Selvom det blev til et knebent nederlag i allersidste runde af Metal Ligaen, hvor blårævene gæstede SønderjyskE, så er det alligevel med armene højt i vejret, for ENDELIG er det playoff tid.

Og det bliver allerede på fredag kl. 19.00, hvor Herning Blue Fox møder de forsvarende danske mestre fra Rungsted Seier Capital på modsatte blå over potentielt 7 hæsblæsende kampe.

Kvartfinaleserien indledes i Herning, og som det nok ikke er gået nogens næse forbi, så inviterer Byens Rødder med alle vores fantastiske sponsorer i ryggen til 1. kvartfinale med GRATIS ENTRÉ.

Og allerede nu meldes der om stor interesse, for der er i skrivende stund ikke flere siddepladser, og der er kun ståpladser tilbage i 3 sektioner og udebanesektionen naturligvis. For hockey- og slutspilsfesten er ikke kun for hjemmepublikummet. Rungsteds fans inviteres nemlig også indenfor, så vi sammen kan fejre den første slutspilskamp med tilskuere i 3 år!!!

HENT DIN GRATIS BILLET HER

Men allerede kl. 17.00 slår vi dørene op på Kvik Hockey Arena og starter festen op. Her inviteres der til fadølsfest, hvor vi har fået fat i noget sprød livemusik sammen med vores gode sponsor Murphy's, og hvor du fra kl. 17-18 - altså i 1 time - må give den fuld gas i Carlsberg fadbamser for kun 50 kroner...

KØB BILLET TIL FADØLSFESTEN HER

Vi glæder os til at se Jer alle på fredag.

IT'S PLAYOFF TIME...


Stærkt sønderjysk comeback sikrede andenpladsen Spænding til sidste kamp om placering og modstander