Så er det tid til grundspillets sidste runde, hvor skæbnen vil at Blue Fox skal møde Sønderjyske i en direkte og afgørende kamp om andenpladsen.

Dermed er alle ingredienser til stede for, at der på en smuk forårsaften i Vojens, venter en spændende og tæt kamp mellem ærkerivalerne.

Blue Fox kan faktisk nøjes med ét enkelt point for at sikre sig andenpladsen, men dette er ikke med i holdets overvejelser, da man samtidig tænker frem mod en god optakt til slutspillet, som starter på fredag.

Samtidig har man selv muligheden for at indfri egne forventninger til placeringen.

“Vi har i hele sæsonen haft en ambition internt om at slutte i top-2 i grundspillet og med kampen i morgen har vi endegyldigt muligheden for at indfri denne”, udtaler Patrick Madsen til redaktionen.

”Vi har haft godt styr på defensiven de seneste kampe og har stået godt og kompakt foran Emil.

Det kommer til at handle om at tage varer på de chancer man får, da vi oftest ikke generere mange målchancer i Vojens, og forventer samtidigt en hård og fysisk kamp med masser af intensitet.

Vi vil derfor bestræbe os til det yderste på at slutte grundspillet rigtig godt af og have en god følelse inden slutspillet starter på fredag”, slutter holdets solide back.

Mads Christensen, Joachim Linnet, Oskar Drugge, Thomas V. Andersen og Jeppe Pyndt er alle fortsat ude med skader.

Blue Fox support melder at der stadigt er ledige pladser i bussen til Vojens, så hvis du har tid og lyst til at se denne vigtige afgørende kamp i det Sønderjyske, kan du kontakte Blue Fox support på telefon 21967800 eller læse mere på deres Facebook side ved at trykke HER.

Hvis du er forhindret i at tage turen til Vojens, kan kampen ses live fra klokken 19.00 på TV2Play.


Grundspillet er slut - fredag venter Rungsted i en propfyldt arena Månedens Logi Trans spiller februar