Den 26-årige nordjyde har i denne omgang spillet sin sidste kamp i den navyblå Blue Fox trøje. Udlandet kalder igen efter 2 fantastiske sæsoner i det midtjyske af den tekniske forward.

Og selvom det nok for de fleste med et blå-gult hjerte er en tung nyhed, så er det omvendt også et helt naturligt faktum efter 2 vanvittigt stærke sæsoner for Mathias From. Spilglæde og et håb om en genvunden selvtillid drev midt i sæsonen 22-23 Mathias From fra 9 sæsoner i udlandet til den danske Metal Liga og debuten i den bedste danske række.

Hele det danske hockeypublikum er sidenhen blevet henrykket af en spiller der bragte den danske liga en sjældent set X-factor og en evne til på egen hånd at kunne afdrible en hel modstanderkæde før pucken blev hevet op i hjørnet bag en sagesløs målmand.

Første sæson for blårævene endte med 53 point i 52 kampe og en flot sølvmedalje efter en spændende serie mod Aalborg Pirates. Indeværende sæson sluttede også med en sølvmedalje i den europæiske Continental Cup turnering, en plads i Final4 og en semifinaleserie, som dog blev endestationen mod årets danske mestre fra SønderjyskE.
Mathias From var alligevel fortsat repræsenteret ved den sidste finale, hvor han som den eneste der ikke var blandt de 2 finalisthold, blev kåret til årets All Star team. Vel egentlig ganske forståeligt med en fantomsæson, hvor han slog alle danske rekorder med vanvittige 86 point i 57 kampe, og en titel som ligatopscorer i både grundspil og slutspil.

Sådanne statistikker sender massive efterdønninger ud i den ganske hockeyverden, og trods stor glæde for at repræsentere Herning Blue Fox, så siger alderen og lysten, at udlandet efter utallige henvendelser selvfølgelig skal prøves igen.

”Jeg har været sindssygt glad for at spille i Herning, hvor hver kamp har været en stor oplevelse for mig. Beslutningen har heller ikke været nem, men jeg har fortsat en god alder i forhold til at prøve udlandet af, og lysten er lige så stor som den altid har været, så jeg kunne ikke lade den gode chance passere”, fortæller Herning angriberen, og bedyrer slutteligt for de blå-gule fans.
”Herning har et helt specielt sted i mit hjerte, og der er ingen tvivl om, at når Danmark igen kalder for mig, så vil Blue Fox være klubben jeg ønsker at komme tilbage til”.

Fra Herning Blue Fox skal der lyde en kæmpestor tak til Mathias From for 2 helt fantastiske år, hvor man på Kvik Hockey Arena har haft muligheden for at opleve en af Danmarks helst store teknikere. Det har været en fornøjelse, og i stedet for et farvel, bliver det et på gensyn med al muligt held og lykke i din nye klub.


Guldtræner ny mand i spidsen for Blue Fox Herning DNA styrker Blue Fox’ sportslige og kommercielle setup