Herning Blue Fox har fundet manden der skal overtage roret på cheftrænerposten. Valget er fundet blandt flere spændende emner, herunder både kendte som ukendte for Metal Ligaen.

Og på trods af, at der har været mange spændende muligheder i posen, så har kikkerten faktisk i nogen tid været rettet fast mod specifikt én person, som har været Blårævenes førsteprioritet til trænersædet.

For at løfte sløret, så holder Herning Blue Fox sig til en cheftræner, der om nogen de sidste mange sæsoner, har haft fingeren på pulsen i Metal Ligaen, og hvad der skal til for at vinde. For med 7 sæsoner i den danske liga, heraf de sidste 6 som cheftræner for Aalborg Pirates, har Garth Murray masser af kendskab til både Herning Blue Fox og i øvrigt alle de andre hold i ligaen.

Den 41-årige canadier der er bosat i Danmark, har en masse erfaring med sig, både som spiller bl.a. i verdens stærkeste liga NHL, men også med hvad der kræves, for at være et tophold i Danmark. Med 3 danske mesterskaber, 2 pokalmesterskaber, og ikke mindre end 6 top-2-grundspilsplaceringer, heraf 4 af dem som grundspilsvinder, så har man vist slået sit navn og sine evner fast med syvtommers søm.

Det er derfor også en yderst tilfreds Sportsdirektør for Herning Blue Fox, Peter Regin, der har fået vinget øverste prioritet af på to-do listen, nu hvor styrmanden er på plads i opbygningen af næste sæsons udfordrere fra det midtjyske.

”Vi er supertilfredse med, at vi har fundet frem til en fælles aftale med Garth for de næste 2 sæsoner, da vi mener han er den helt rigtige mand til at lede Blue Fox. Hans passion og dedikation til hans arbejde skinner igennem i alt hvad han gør, hvilket lyste ud af ham allerede fra vores første møde med ham. Læg så dertil, at han kender ligaen og har haft stor påviselig succes, så bliver beslutningen en hel del nemmere for os”, fortæller Sportsdirektør Peter Regin.

Den sportslige ledelse har som nævnt haft fokus på den forholdsvis unge canadiske træner siden han pludselig blev ledig på markedet. Ambitionerne og ikke mindst en ekstra stor motivation, driver uden tvivl Blue Fox’ nye Cheftræner Garth Murray der ser frem til de spændende nye udfordringer.

”Jeg er begejstret for at blive en del af Herning Blue Fox. Det er et privilegium at være en del af en toporganisation med en så rig historie og passioneret fanskare. Jeg ser frem til at arbejde sammen med alle spillerne, administrationen og generelt alle i og omkring klubben mod vores fælles mål, om at være en fast del af toppen i dansk ishockey”, lyder det fra Garth Murray.

Med cheftræneren på plads, kan træningsopstarten til den kommende sæson – der faktisk påbegyndes i dag den 1. maj – passende starte. Trup sammensætningen er ligeledes i fuld gang, og den sportslige ledelse vil i samarbejde med Blue Fox’ nye cheftræner fortsætte opbygningen af truppen hen over den kommende tid. Første brik lægges allerede senere i dag, hvor en ny spændende profil bliver offentliggjort.


Fransk mester er klar for Blue Fox defensiven Mathias From forlader Herning Blue Fox