Fredag aften danner Kvik Hockey Arena – Herning Blue Fox’ hjemmebane – ramme om et sandt topdrama. De forsvarende danske mestre og ligaduksen Aalborg Pirates kommer til det midtjyske på togt. Blårævene er klar til at kæmpe med tænder og kløer.

Der venter alle et sandt drama i Herning, når Aalborg Pirates kommer – revanchelystne – efter at have fået en gedigen ishockey øretæve mod sønderjyderne i en kamp der blev tabt 10-0. Det gør uden tvivl ondt på topholdet, der dog ikke lider de store point- og placeringsmæssige udfordringer, men det gør ondt på stoltheden, og vil uden tvivl være en motivationsfaktor frem mod mødet med Herning Blue Fox.

Netop øretæven til Aalborg Pirates kostede også Blue Fox 2. pladsen til netop sejrsherrerne fra Sønderjyske, dog med en kamp mere. Så lad det være motivationen for blårævene forud for topbraget, at man kan spille sig tilbage på 2. pladsen, men også at man kan finde tilbage til rytmen igen. Der skal kæmpes for at få marginalerne tilbage igen, og så skal den stigende form og selvtillid snart findes, og der er vel næppe et bedre tidspunkt end en fredag aften på hjemmebane, den sidste kamp inden landsholdspausen og dermed chancen for at gå til pausen med momentum og selvtillid frem mod den sidste spændende afslutning frem mod slutspillet.

Der er tryk på billetsalget, så vi håber det er et udtryk for, at vores allerbedste spiller #bluefoxsupport står klar til at give den max gas på lægterne, så Byens Rødder kan få al mulig medvind i topopgøret mod Aalborg Pirates.

Pucken smides kl. 19.30 på Kvik Hockey Arena, kom i god tid da der kommer rigtigt mange, og om ikke andet så for at få en ekstra iskold fadøl fra puckbaren eller et kig i merchandise shoppen, der bugner af de fedeste produkter.

IT’S HOCKEYTIME…


Thomas Lillie er i mål for Herning Blue Fox Defensiv erstatning på plads hos Herning Blue Fox