Så er der igen fredagshockey på Kvik Hockey Arena, hvor ligaens førende mandskab, Herning Blue Fox, tager imod rivalerne fra Esbjerg Energy.

Blue Fox har i øjeblikket et tæt kampprogram. I weekenden deltog Blue Fox i Continental Cup, som er en europæisk ishockeyturnering under Det Internationale Ishockeyforbund, som har deltagelse fra mestre eller pokalmestre fra en lang række europæiske nationer.

Blue Fox var i pulje med mestrene fra Italien (SG Cortina), Ungarn (Ferenscvaros) og Polen (GKS Katowice), og efter et stort overtidsdrama sikrede Blue Fox sig deltagelse i finaleturneringen - som spilles i januar – Blue Fox ankom tilbage til Herning sent mandag aften.

Allerede onsdag var Blue Fox i kamp igen i Metal Ligaen, hvor Herlev var værterne til en kamp, der blev domineret af Blue Fox, som også tog en sikker sejr på 5-0 med hjem til Herning. Mange havde på forhånd spekuleret i, at Blue Fox ville møde trætte og småskadede op til kampen, men kunne i stedet for opleve et Blue Fox mandskab, der fortsatte hvor de slap i Metal Ligaen.

Det er bemærkelsesværdigt, hvor gode Blue Fox har været i special teams, som både råder over det bedste powerplay og boxplay i ligaen. Læg dertil ligaens bedste defensiv og mest scorende kæde med Mathias From, Brett Thompson og ligatopscorer, Jesper Thörnberg. Der er i sandhed fart, action og masser af mål i vente på Kvik Hockey Arena i denne sæson.

Modstanderen fra Esbjerg Energy har fortsat til gode at vinde en kamp over Blue Fox i denne sæson. Hidtil i sæonen er det blevet til 2 sejre for Blue Fox i sæsonens 2 kampe mod Esbjerg. – Først 3-1 i Herning, og senere 4-2 i Esbjerg.

Der venter altid intense kampe når klubberne mødes, og det skyldes i høj grad, at der altid er fyldt på lægterne med højlydte fans. Dette sker også i aften, hvor Blue Fox på nuværende tidspunkt allerede kan melde få billetter tilbage på lægterne, så har du ikke allerede sikret dig en billet til kampen, så skynd dig ind på billetshoppen og køb din billet, så du ikke kommer forgæves til kampen.


Herning vendte og vandt 4-2 mod Esbjerg METAL FINAL4-LODTRÆKNING PÅ TIRSDAG