Når Kvik Hockey Arena på søndag åbner dørene op for endnu en omgang søndagshockey i denne sæson, så er det Rødovre Mighty Bulls som kommer på besøg.

Rødovre har som det eneste hold i Metal Ligaen haft et godt tag på Blue Fox i denne sæson, og det er således lykkedes Mighty Bulls at vinde 3 ud af 4 kampe i sæsonen mod Blue Fox.

Rødovre besøgte senest Blue Fox i oktober, hvor det blev en drabelig forestilling på isen, mens der blev fejret Halloween på lægterne, og Rødovre havde en føring på 4-2 – kort inde i 3. periode.
De efterfølgende 5 minutter står dog stadigvæk i erindringen for de fleste Blue Fox fans, hvor en badebillet til Lasse Carlsen blev usædvanlig dyr. I de næste 5 minutter formåede Blue Fox at vende kampen med 4 hurtige scoringer i Powerplay, og vendte et truende nederlag til en sejr på 6-4.

Når Blue Fox og Rødovre mødes, så er der nærmest garanti for en målrig kamp. Det skyldes måske, at holdene har de klart bedste powerplays i Metal Ligaen, og derfor er disciplin også nøglen for begge mandskaber.

Så tag familien med til søndagsishockey. Der er gratis adgang for børn til og med 15 år, og så er der gratis popcorn til alle, hvilket også Victor nyder godt af ind imellem.

Har du ikke allerede en billet til kampen, så skynd dig ind på billetshoppen og sikre dig en billet til kampen.

Herning sejrede overbevisende 7-3 over Rødovre GOALSHOW: Se målene fra Herning-SønderjyskE