Kvik Hockey Arena danner i aften ramme om en af de få kampe der er tilbage i grundspillet. Vigtige point er på spil og på modsatte blå står Herlev Eagles, en notorisk meget svær modstander, som tit giver blårævene sølvstænk i pelsen.

Hele 3 placeringer er fortsat i spil for Herning Blue Fox, der kæmper kamp for kamp om vigtige point i slaget om alt fra 2. til 4. pladsen inden det går løs om lidt over en uge i slutspillet 2024. Stillingen er uhyre tæt, og selv aftenens modstander kan fortsat nå, at avancere til ligaens 6. plads, og dermed lave placeringsskifte med Rungsted fra Herlevs nuværende 7. plads.

Det er dog nok Blue Fox der har mest at kæmpe for, men med blikket i fortidens slag mod netop Herlev Eagles, så bliver det en opgave der skal kæmpes og slides for i samtlige 60 minutter – uanset hvem der har mest at spille for ift. den endelige stilling i Metal Ligaens grundspil.

Det bliver spændende om Herning Blue Fox kan fortsætte den nuværende opadgående form med endnu en sejr, eller om Herlev Eagles formår at knække systemet og drille blårævene – profilerne er der bestemt i Herlev, hvis Blue Fox spillerne ikke er skarpe over hele kampen. Vigtigheden i kampen er heller ikke til at tage fejl af, hvilket kan ses på de mange billetter der er bestilt til tirsdagsbraget. Så bestil allerede nu DIN plads på lægterne på bluefox.dk, så du også kan give din stemme til kende sammen med Danmarks allersejeste hockeypublikum.

Pucken bliver smidt kl. 19.00 på Kvik Hockey Arena, dørene åbner som sædvanligt 90 minutter før, og husk nu – børn til og med 15 år har gratis adgang, så kom nu afsted og få en kæmpe oplevelse sammen med resten af en fyldt Kvik Hockey Arena.

It’s Hockeytime…


Herning tromlede over Herlev med 8-0 GOALSHOW: Se målene fra Frederikshavn-Herning