Herning Blue Fox nåede netop at spille de 4 obligatoriske slutspilskampe, inden man måtte se sig slået og dermed var færdig med slutspillet og sæsonen. Sæsonen endte på alle andre måder end man drømte om tilbage i sommeren 2020, og derfor skilles vejene nu mellem den midtjyske ishockeyklub og cheftræneren.

Med en stor dansk vindervant stamme og gentegninger med succesrige imports var målsætningerne inden den netop overståede sæson fuldstændig klare for såvel klub, som spillere og ikke mindst trænerteamet. Men med en sæson præget af skader i hobetal, karantæner og corona udbrud, så lykkedes det aldrig helt for Byens Rødder at finde melodien gennem sæsonens 48 grundspilskampe. Og den netop forkerte tangent fortsatte ufortrødent trods masser af vilje til at finde vejen lige fra allerførste kvartfinalekamp.

Det betød også at Herning Blue Fox og Ben Cooper ikke formåede at spille sig frem til selvsamme gunstige position og formkurve, som det var tilfældet lige før den første Corona lockdown tilbage i marts måned 2020. Det har været en stor skuffelse for alle parter, og med alle sten vendt i processen for at finde grundlaget for den alt for korte sæson, så er man blevet enige om ikke at forlænge samarbejdet efter de sportslige forventninger og målsætninger ikke blev indfriet.

Men på trods af, at parternes veje skilles her, så har det været en lærerig proces for alle. Det har været en sæson med rigtig mange uforudsete udfordringer som har gjort arbejdsbetingelserne for cheftræneren vanskelige. For Ben har uden tvivl været vellidt blandt alle og har haft stor positiv indflydelse på klubben både menneskeligt og ikke mindst fagligt, hvor hans yderst kompetente egenskaber har bibragt klubben meget. Han er kommet med stor passion, har arbejdet hårdt og uden tvivl været detaljeorienteret i hans analytiske arbejde med spillerne. Vi er overbeviste om, at Ben går en stor trænerkarriere i møde og ønsker ham alt mulig held og lykke fremover, og vil takke ham for den store indsats han har ydet klubben de seneste 2 sæsoner.

Dermed kaster sportschef Martin Struzinski og klubbens øvrige ledelse igen øjnene på alle de spændende muligheder, for den helt rigtige træner, der kan ”fange” klubbens DNA, og være med til at føre Blue Fox på sporet med hårdt og ydmygt arbejde. Og vi ved hvor meget både Blue Fox fans, sponsorer og ikke mindst alle i og omkring klubben ser frem til, at vi sammen finder tilbage på sporet igen.


Velkendt finne er ny træner for blårævene BILLEDER: SKARPE SKUD fra Herning Blue Fox-SønderjyskE